Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Τα σώβρακα και τα πουλιά…

Αφού τα μπάνια του λαού έγιναν θυσία προς όφελος του έξυπνου πολιτικού, το μόνο που μας μένει είναι να το ρίξουμε καραμελίτσες μου στη γελιοθεραπεία, για να μην σφυρίξουμε στο τέλος!
Σωβρακάκι, μποξεράκι και στριγκάκι δε θα μείνει ακατούρητο αν πάτε και δείτε τις δυο επιθεωρήσεις του φετινού καλοκαιριού, με Ψάλτη και Σεφερλή.
«Μας πήραν και τα σώβρακα, ζητάνε και τα ρέστα» μας λέει ο Στάθης με την παρέα του, με το Φικιώρη (Ντίνος Σπυρόπουλος) να ζωγραφίζει, καθώς πίνοντας όζον το πρωί, το πούλι κελαηδεί και πυροβολεί! 

Όσο για το Στάθη, στο ρόλο του Πειναλόγκα, δίνει τα ρέστα του και κατεβάζει τις φουφούλες των απανταχού πολιτικών καταδοτών, έτσι για να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα δεν πουλιούνται και ένα από αυτά, είναι το γέλιο μας.
«Η μεγάλη του γέλιου σχολή» με διευθυντή το Μάρκο παραδίδει μοναδικά μαθήματα με το Ρουβά να ερμηνεύει επιτυχίες στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το Χάρη ένας αιώνιο μαθητή που παρά τις πιέσεις του πάτερα του να βγάλει το σχολείο, αυτός θέλει να γίνει star και παίρνει τα ριαλιτι σβάρνα, και τους Πειρατές της Καραβιδικής να κάνουν τους κομπάρσους σε μια διαφήμιση για καραβίδες…
Κατίνα Αγραμματίδου