Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Τιτίκα Σαριγκούλη «Για ποιο λόγο να παραιτηθώ από τη ζωή»;


Έχει περάσει τα 80 αλλά είναι από τους ανθρώπους που δεν σταματούν...
να κυνηγούν τη ζωή. Παράδειγμα προς μίμηση η Τιτίκα Σαριγκούλη είναι μια γυναίκα με τρομερό χιούμορ και αυτό φάνηκε και σε πρόσφατη συνέντευξή της σε Κυριακάτικη εφημερίδα.
-Γιατί δεν έχεις τηλεόραση στο σπίτι σου;
«Τι να την κάνω; Για μένα η τηλεόραση είναι χασομέρι κι ένα έπιπλο παραπάνω στο σπίτι μου για... ξεσκόνισμα. Έχω τόσα πολλά πράγματα να κάνω που το 24ωρο δεν μου φτάνει. Απορώ πώς κάποιοι άνθρωποι στην ηλικία μου, αλλά και νεότεροι, περνάνε τόσο χρόνο της ζωής τους μπροστά στο χαζοκούτι, όπως λέγαμε παλιά την τηλεόραση».
-Τι έχεις να πεις σε συνομηλίκους σου που έχουν αποτραβηχτεί από τη ζωή και δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να είναι κολλημένοι στο... χαζοκούτι;
«Να πάνε εθελοντικά να παρουσιαστούν στον διευθυντή του Τρίτου Νεκροταφείου. Μπορεί να έχει τίποτα προσφορές σε ευάερους κι ευήλιους τάφους (γέλια)»...
-Εσύ είσαι τρανό παράδειγμα ότι υπάρχει ζωή και μετά τα 80.
«Για ποιο λόγο να παραιτηθώ από τη ζωή; Όπως την κυνηγούσα νέα, την κυνηγάω και τώρα»!
-Μόνη σου κάνεις τις δουλειές του σπιτιού;
«Εμ, ποιος άλλος; Μόνη μου τις κάνω. Όμως αυτόν τον καιρό έχω στραπατσάρει το χέρι μου, αλλά θα μου περάσει, πού θα πάει! Βέβαια στο μαγείρεμα δεν είμαι και η εξπέρ. Μη φανταστείς ότι κάνω σπεσιαλιτέ, άλλωστε είμαι λιτοδίαιτη. Για να καταλάβεις, βάζω ένα τσουκάλι φακές και περνάω οκτώ με 10 μέρες».
-Φοβάσαι τον χρόνο που περνάει;

«Όχι. Ο χρόνος δεν με φοβίζει, γιατί μου δίνει, δεν μου παίρνει»… (gossip-tv)