Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το πέρασμα του τρόμου… στην Αρχαία Ολυμπία,που σοκάρει!!!

Του Γιάννη Σπυρούνη


Στιγμές πανικού βγαλμένες από ταινία θρίλερ έχουν ζήσει τις τελευταίες εβδομάδες αρκετοί οδηγοί που κινούνται επί της Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της εισόδου της περιμετρικής Αρχαίας Ολυμπίας. Πολλές φορές είτε μέρα είτε νύχτα, έχουν να δει...

να κρέμεται ένα σώμα από τη σιδηροδρομική γέφυρα, πριν από το πρώτο τούνελ της περιμετρικής και πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έχει συμβεί απομακρύνονται τρομοκρατημένοι. Ιδίως οι οδηγοί που κινούνται με χαμηλή ταχύτητα «παγώνουν» μόλις αντικρίσουν το «σώμα» αυτό κρεμασμένο.
Το περιστατικό έχουν καταγγείλει στην Αστυνομία αρκετοί οδηγοί, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Υπάρχουν αναφορές για την εμφάνιση του «κρεμασμένου πτώματος» τόσο αργά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, όσο και αργά το βράδυ αλλά και τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Οδηγοί που αντίκρισαν το «πτώμα» δεν μπόρεσαν με την πρώτη ματιά να ξεχωρίσουν αν πρόκειται για ένα αληθινό σώμα ή ακριβώς για ομοίωμα. Όμως από τις αναφορές που υπάρχουν έχουν διακρίνει τα ρούχα, τα παπούτσια και με δυσκολία το κεφάλι, ένα σώμα που κρέμεται δεμένο με ένα σχοινί, από το κιγκλίδωμα της σιδηροδρομικής γέφυρας.
Οι Αστυνομικές Αρχές έχουν δεχθεί τις αναφορές αυτές και διενεργούν έρευνες για το θέμα. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν κάνουν λόγο για παιδιά της περιοχής που έχουν σκαρφιστεί μια κακόγουστη και μακάβρια φάρσα που ίσως υπάρξουν κάποια στιγμή σοβαρές «παρενέργειες», στην περίπτωση που κάποιος οδηγός χάσει τον έλεγχο του οχήματος του μέσα στον πανικό του και βρεθεί εκτός δρόμου και πιθανότατα τραυματισμένος. 

Έτσι γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί το ομοίωμα που φέρεται να έχουν κατασκευάσει πολύ καλά, παιδιά από την περιοχή ή κάποιος που θέλει να τρομάξει τους περαστικούς με αυτό τον τρόπο. Παράλληλα και για να εντοπιστεί και ο δράστης ή οι δράστες της φάρσας αυτής, προτού υπάρξουν συνέπειες... (ilialive)