Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος είναι ο ακριβής ορισμός της γυναίκας!!!


Επιστήμονες, φιλόσοφοι και βιολόγοι ακόμα ερίζουν για το σχετικό ορισμό. Ανά τους αιώνες προτάθηκαν διάφοροι ορισμοί αλλά αυτή κατάφερε να τους απορρίψει όλους - γιατί ως γνωστόν δεν ικανοποιείται ποτέ και με τίποτα. Η γυναίκα εμφανίζεται σε όλα...

τα μεγέθη, χρώματα και σχήματα. Το προηγούμενο μπορεί να ισχύει μεταξύ γυναικών αλλά και για την ίδια γυναίκα σε διάφορες περιόδους της ζωής της. Είναι ειδική στις μεταμφιέσεις, οι οποίες έχουνε πάντα κάποιο απώτερο σκοπό - προσοχή για να διακρίνετε έστω και τις μικρότερες αλλαγές και κυρίως για να τις επισημάνετε. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει αμείλικτη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει εναντίον σας ένα από τα πολλά της όπλα.

Χημική ανάλυση
Στοιχείο: Γυναίκα
Σύμβολο: Wo
Εφευρέτης: Αδάμ
Δημιουργός: Θεός (μα καλά τι σκεφτόταν)
Ατομική μάζα: Αποδεκτή στα 47~59 κιλά +/- τα διάφορα σιλικονούχα πρόσθετα, αλλά κυμαίνεται μεταξύ 37 με 400+ κιλά.
Γεωγραφική εμφάνιση: Άφθονες ποσότητες σε όλες τις αστικές περιοχές

Φυσικές ιδιότητες
1. Επιφάνεια συνήθως καλυμμένη με μπογιά.
2. Δε λέει να βράσει με τίποτα, ωστόσο παγώνει στιγμιαία χωρίς κανένα προφανή λόγο.
3. Λιώνει κάτω από ειδική μεταχείριση.
4. Πικρή αν χρησιμοποιηθεί με λανθασμένο τρόπο ή κάτω από συγκεκριμένες καταστάσεις.
5. Βρίσκεται στην φύση σε διάφορες καταστάσεις από παρθένο μέταλλο μέχρι συνηθισμένο ορυκτό.
6. Υποχωρεί αν δεχτεί πίεση στα σωστά σημεία.

Χημικές ιδιότητες
1. Έλκεται πολύ ισχυρά από το χρυσό, ασήμι και μια τεράστια γκάμα πολύτιμων λίθων.
2. Απορροφάει τεράστιες ποσότητες ακριβών ουσιών.
3. Μπορεί να εκραγεί στιγμιαία χωρίς κάποιο προειδοποιητικό σημάδι.
4. Αδιάλυτη σε υγρά, αλλά η δράση της αυξάνεται με την χρήση αλκοόλ.
5. Ο πιο ισχυρός χρηματο-μειωτικός παράγοντας στο σύμπαν.

Χρήσεις
Σαν διακοσμητικό στοιχείο, κυρίως μέσα σε σπορ αμάξια.
Ισχυρός παράγοντας γενικού καθαρισμού.

Εργαστηριακές δοκιμές
1. Αγνό δείγμα γίνεται ροζ αν βρεθεί στην φύση.
2. Παίρνει πράσινο χρώμα αν τοποθετηθεί δίπλα σε ένα ανώτερο δείγμα.

Κίνδυνοι
1. Ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός και αν χειριστεί από έμπειρα χέρια.
2. Παράνομη η κατοχή άνω της μίας, αν και μπορούν να συνυπάρχουν αρκετές αρκεί τα δείγματα να μην έρχονται σε επαφή το ένα με το άλλο.

Συμβουλές για άντρες
1. Ποτέ μην της δείξετε τον αληθινό σας εαυτό.
2. Ποτέ να μην αρχίζετε μια συζήτηση μαζί της εαν αφορά τον έρωτα, το σεξ, Φίλους-Φίλες, Γείτονες-Γειτόνισες, Ρούχα, Καλλυντικά, Παπούτσια, Κομμώσεις κλπ.
3. Να κρύβετε πάντα τις πιστωτικές σας.

Ιστορία
Η πρώτη γυναίκα ήταν η Εύα και ήτανε η γκόμενα του Αδάμ (για περισσότερα βλ. πρωτόπλαστοι). Φτιάχθηκε απευθείας από το Θεό την τελευταία μέρα πριν από το Μπινγκ Μπανγκ, το οποίο η ίδια προκάλεσε. Βασικά η Μεγάλη Έκρηξη ήτανε η πρώτη σκηνή ζήλιας, όταν ο αφελής Αδάμ είπε στη γυναίκα ότι ο Θεός έφτιαξε πρώτα αυτόν και ότι αυτή έχει πάρει μερικά κιλά! Αυτή το πήρε αλλιώς, τσαντίστηκε και έγινε της πουτάνας. Τελικά ο Αδάμ έμαθε πως δεν τα λένε έτσι αυτά και για να της κλείσει το στόμα της έδωσε τη Χρυσή American Express του για να κατέβει στο εμπορικό κέντρο απ` όπου οι φίλες της πήρανε κάτι φοβερά συνολάκια. Αυτός έλεγε να μην πάει γιατί βαριότανε τα ψώνια, αλλά αναγκάστηκε να κατέβει κι αυτός στη Γη αφού τον φωνάξανε από την τράπεζα - η Εύα είχε χτυπήσει κάτι τρελά overdraft μιας και είχε βρει (τουλάχιστον) ένα φοβερό Gucci φόρεμα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην το πάρει. Ο Αδάμ ζήτησε δανεικά από το Θεό, αυτός τα πήρε γιατί τότε είχε κάτι νταραβέρια με την Εφορία και δεν είχε όρεξη για τέτοια και τους έστειλε και τους δύο από κει που ήρθανε. Έτσι ο Αδάμ έμαθε πως ο εγωισμός της γυναίκας στοιχίζει πολύ και πως δεν τη στέλνεις ποτέ μόνη για ψώνια.

Χαρακτηριστικά
Είναι το φονικότερο ανθρωποειδές, κάτοχος και επιδέξιος χρήστης του String. Άλλα όπλα της είναι: το βαθύ ντεκολτέ, η μίνι φούστα, το Gucci φόρεμα και η κρεβατομουρμούρα. Ισχυρότατο όπλο που συχνά χρησιμοποιεί ως έσχατο, είναι το κλάμα. Ποιός μπορεί να μείνει απαθής μπροστά σε ένα "αδύναμο" θηλυκό που σιγοκλαίει! Συχνά εμφανίζεται μεταμφιεσμένη σε ασθενές φύλο και ξεγελάει ανυποψίαστους σερνικούς. Δεν υπάρχουν σίγουροι τρόποι για να την ανακαλύψετε πριν είναι πολύ αργά: οι περισσότερες μαρτυρίες τη θέλουνε να αγριεύει μπροστά σε λαμπερά αντικείμενα και γυαλιστερές πέτρες, ειδικά όταν δεν είναι δικά της.

Γυναικείες Ορμόνες 

Φερτηκαρταρεκαργιόλη:
Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί, και διεγείρει την γυναίκα έτσι ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα.

Ευρωχλωρίνη:
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την πιστωτική κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και `καθαρίζει` σε χρόνο ρεκόρ. Εφόσον συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ`τα να πάνε.

Τηλεφωνίνη:
Ορμόνη που δίνει στη γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται καθημερινά σε σταθερή ποσότητα, αλλά παρατηρείται υπερέκκριση όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και η ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.

Νυφουλίνη:
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στη γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, αφού μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο.

Πονοκεφαλίνη:
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στα γεννητικά όργανα των ανδρών. Η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη.

Μουρμουρόνη:
Βασική γυναικεία ορμόνη, αφού εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στη γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί βασανιστική κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια.


Ποδοσφαιρίνη:
Παρόμοια με την προηγούμενη, εμφανίζεται όταν ο φίλος/σύντροφος/γκόμενος/σύζυγος κάθεται να δεί μπάλα στην τηλεόραση. Ο οργανισμός της γυνάικας υπερχειλίζει από αυτήν την ορμόνη, όταν ο άντρας καλεί τους κολλητούς του, παραγγέλνει πίτσες και κατεβάζει ένα καφάσι μπύρες... (Φρικηπαίδεια, blazer1)