Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Απιστία εκ παραδρομής… ο κρυφός σου πόθος!!!


Άσχετα όμως με το τι λένε αυτοί οι γνωστικοί και μη, εμένα η καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους με δίδαξε άλλα πράγματα, που πιθανόν να ταυτίζονται εν μέρει με τις δικές τους θεωρίες, όσο παράδοξο και αν ακούγεται ...


Ποτέ όμως δεν ρώτησα το συνομιλητή μου τι ζώδιο είναι, σε ποιο αστερισμό ανήκει, τι ωροσκόπο έχει, αν είναι γεννημένος στο πρώτο δεκαήμερο ή στο τρίτο ή αν η σχέση του ή ο σύντροφος του είναι του νερού ή του αέρα, ούτε του ζήτησα να μου φέρει το γενέθλιο χάρτη του για να τον αναλύσω διεξοδικά.
Εγώ λοιπόν, για να πάρουμε τα ζώδια με τη σειρά, όσους Κριούς κι αν γνώρισα κανείς τους δεν ήταν και πολύ υπέρ της μονιμότητας και των δεσμών του γάμου. Μια αρπαχτή ήταν ικανή να τινάξει τα πάντα στον αέρα, αρκεί να ήταν γεμάτη από πάθος και διαστροφή,
Οι Ταύροι, κουτάβια. Μια ζωή μέσα σε ιστορίες αγάπης που κρατάνε χρόνια και φουλ διασκέδαση μέχρι να καταλήξουν στο εκλεκτό άλλο τους μισό, που δύσκολα το αποχωρίζονται.
Οι Δίδυμοι, έγια μόλα έγια λέσα, ό, τι καινούργιο υπάρχει, φέρτο μέσα. Στο να κάνουν όμως παράλληλη σχέση, ούτε λόγος.
Οι Καρκίνοι είναι μέχρι να το πάρουν απόφαση να κουνηθούν από τη θέση τους. Όλοι οι καλοί χωράνε ...!
Τα Λιοντάρια είναι της άποψης ότι τα καλά είναι μηδέν μπροστά στα καλύτερα. Με τη ζήλια να είναι ο πρωταγωνιστικός τους ρόλος, φορτώνουν ενοχές και θερίζουν πάθη, ταυτοποιώντας τις σχέσεις τους σε επίσημες και ανεπίσημες.
Οι Παρθένοι ρίχνουν άγκυρα μετά από χρόνιες απολαύσεις και δεν μπαίνουν στη διαδικασία του δοκιμάζω κάτι άλλο από περιέργεια, παρά μόνο για ικανοποίηση και σεξουαλικού τσεκ απ.
Όσο για τους Ζυγούς, περνά-περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα και με παιχνίδια με επικινδυνότητα. Το κέρατο που φοράνε στους άλλους πάει σύννεφο, αλλά τους αποζημιώνουν εν καιρώ με αγαθοεργίες. Δύσκολα σπάνε τα δεσμά του γάμου, αφού η καθημερινότητα είναι μέσα στο καμάκι και τις σεμνές τελετές ρομαντισμού.
Οι Σκορπιοί είναι να μη σε βάλουν στο κρεβάτι. Σου ρουφάνε το μεδούλι με πάθος και ένταση, αλλά αν δουν ότι σε κοντινή απόσταση υπάρχει θύμα των προδιαγραφών τους, ξεβράκωτοι βγαίνουν στο δρόμο και το κατακτούν. Εύκολα όμως φοράνε και το στέμμα του κερατά!
Στους Τοξότες δεν υπάρχουν όρια, κανόνες και περιορισμοί. Είναι σε όλα μέσα. Σε γάμους, σε χωρισμούς, μισούν όμως τα διαζύγια κι αν φύγουν από μια σχέση, σύντομα επιστρέφουν δίχως ενοχές.
Οι Αιγόκεροι δε, ζουν το μεγαλείο της σχέσης, του γάμου. Αν εκ παραδρομής πέσουν στα δίχτυα της απιστίας ξέρουν να παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι με τον άσσο στο μανίκι και πριν ακουστεί το παραμικρό, ξέρουν να κλείνουν τα στόματα.
Ό, τι και να πεις για τους Υδροχόους περί απιστίας, θα είναι λίγο. Δεν γνωρίζω αν είναι γενικό το κακό, δυο περιπτώσεις όμως που έζησα εγώ από κοντά, ήταν για τα πανηγύρια. Από μόνοι τους έκαναν βούκινο την κάθε κουτσουκέλα τους και είχαν την απαίτηση να τους ζητάνε και συγνώμη τα θύματα τους.
Τέλος για τους Ιχθύς, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ως ψάρια ξέρουν να ελίσσονται και αν αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Έχουν την άνεση να κινούνται ανάμεσα σε πολλές παράλληλες σχέσεις, δίνοντας αυτοί συγκεκριμένους χρόνους δράσης και ερωτικής απόλαυσης ».


(Απόσπασμα από το βιβλίο «ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ» του Παύλου Ανδριά, ΠΟΥ   κυκλοφορεί ΑΠΌ τις Εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ, Χ. Τρικούπη 31, τηλ. 210 - 3300443)