Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αυτές τις απόκριες βάλτε εσείς το βαθμό και το Δεκαράκι βάζει το λογαριασμό!!!


Μπορείτε να φανταστείτε ένα τραπέζι γεμάτο μεζέδες συνοδευόμενους από το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο; Το Δεκαράκι, διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό και αναλαμβάνει να μας «κάνει» το τραπέζι.
Οι φίλοι του τσίπουρου Δεκαράκι έχουν  τη δυνατότητα να περάσουν  ακόμα πιο ευχάριστες και ξέγνοιαστες απόκριες. Το μόνο που χρειάζεται είναι...

να επισκεφθούν με τη παρέα τους, ένα από τα επιλεγμένα μεζεδοπωλεία, να δοκιμάσουν το Δεκαράκι και να το βαθμολογήσουν,  με ένα sms.  Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται άμεσα με απαντητικό sms αν κέρδισαν ένα γεύμα αξίας €50 συνοδευόμενο από μια φιάλη Δεκαράκι 200ml.
Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Μαρτίου 2014.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του Δεκαράκι στο facebookhttps://www.facebook.com/todekaraki  καθώς και  το
sitehttp://www.dekaraki.gr  προκειμένου  να  μάθουν  περισσότερες  πληροφορίες  για  το διαγωνισμό, και να αναζητήσουν τη λίστα των επιλεγμένων μεζεδοπωλείων.
«Το Δεκαράκι» είναι το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου, λαμβάνοντας έτσι στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της εκλεκτής αυτής ποικιλίας.
Με κάθε άνοιγμα της φιάλης, το άρωμα του Μοσχάτου σταφυλιού σε συνεπαίρνει, ενώ η κρυστάλλινη καθαρότητα του αποστάγματος σε προδιαθέτει για τη γευστική εμπειρία που θα ακολουθήσει! Η απαράμιλλη γεύση του, που γίνεται αισθητή από την πρώτη γουλιά, εκπλήσσει ακόμα και τους πιο «εκπαιδευμένους» ουρανίσκους και καθιστά «το Δεκαράκι» το τσίπουρο των αισθήσεων. Τις μοναδικές αυτές ιδιότητες, «το Δεκαράκι» τις οφείλει στο μονοποικιλιακό του χαρακτήρα, αφού είναι απόσταγμα στεμφύλων αποκλειστικά από την εκλεκτή ποικιλία Μοσχάτου σταφυλιού της περιοχής Τυρνάβου, της ποικιλίας με τις περισσότερες αρωματικές ιδιότητες και την αδιαμφισβήτητα εξαιρετική ποιότητα.
Σύντροφος σε όλες σας τις στιγμές , το Δεκαράκι ενώνει τη παρέα σας με κάθε τσούγκρισμα και χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης σε κάθε του γουλιά. Ένα εξαιρετικό τσίπουρο για να συνοδεύσετε τους μεζέδες αυτής της αποκριάς.
Δοκιμάστε το, βαθμολογήστε το και κερδίστε!

Στην υγειά σας!