Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Βότκα: 5 χρήσεις που δεν είχατε φανταστεί!!!



Εκτός από τα πάρτι, και τις χαλαρές βραδιές με φίλους, οι βότκα έχει και άλλες χρήσεις, όχι και τόσο γνωστές, αλλά θαυματουργές. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με την βότκα, εκτός από το να την πιείτε!



Φρεσκάρισμα ρούχων
Αν θέλετε να φρεσκάρετε λίγο τα ρπύχα σας, αλλά δεν έχετε χρόνο να βάλετε πλυντήριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την βότκα. Σε ένα μπουκάλι με ψεκαστικό, αναμείξτε ένα μέρος νερό και ένα μέρος βότκα. Ψεκάστε με το μίγμα το ρούχο που θέλετε να φρεσκάρετε. Το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι η βότκα δεν μυρίζει.

Απομακρύνετε τις σκουριές
Αν έχετε παλιά σιδηρικά ή επιφάνειες που έχουν πιάσει σκουριά, στραφείτε στο μπουκάλι της βότκα! Αφήστε τα σκουριασμένα αντικείμενα να μουλιάσουλν στο ποτό όλη τη νύχτα, και η σκουριά θα εξαφανιστεί!

Ανακουφιστείτε από τσιμπήματα και ερεθισμούς
Εάν σας τσίμπησαν κουνούπια, ή ακουμπήσατε τσουκνίδες, περάστε το ερεθισμένο δέρμα σας με βότκα η οποία όχι μόνο θα σας ανακουφίσει, αλλά θα βοηθήσει και στην γρηγορότερη επούλωση της ερεθισμένης περιοχής.

Απομακρύνετε τα έντομα
Η μυρωδιά ενός σπρέι από ίσα μέρη βότκα και νερού απωθεί τα ενοχλητικά έντομα από το περιβάλλον μας.

Καθαρίστε τα γυαλιά σας
Πάρτε ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα, βρέξτε το με βότκα και περάστε με αυτό τους φακούς των γυαλιών σας. Θα τους δείτε πιο καθαρούς από ποτέ στο λεπτό! (parapolitika)