Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Βιντεοσκοπούσε κρυφά τις συναδέλφους του στην τουαλέτα!



Ένας 30χρονος στην Κύπρο, καταδικάστηκε σε εννέα μήνες φυλάκιση, αφού είχε τοποθετήσει κάμερα σε τουαλέτα κολεγίου...

 καταγράφοντας σε βίντεο 11 συναδέλφους του!
Σε διάστημα ενός περίπου μήνα είχε καταγράψει συνολικά, 139 φιλμάκια...
Ο 30χρονος κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των γυναικών συναδέλφων του, έβλεπε τα βίντεο και στην συνέχεια τα διέγραφε, τοποθετώντας εκ νέου τη μικροκάμερα στην τουαλέτα.
Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει επτά φιλμάκια, τα οποία δεν είχαν σβηστεί.
Σύμφωνα με την επαρχιακό δικαστή Λευκωσίας Νάταλι Ταλαρίδου Κοντοπούλου, ο 30χρονος, προέβη σε αυτήν την ενέργεια, κάτω από το κράτος έντονης παρόρμησης, από την οποία αντλούσε σεξουαλική ικανοποίηση...
Όπως επισημαίνεται στη δικαστική απόφαση, ο καταδικασθείς "κατ'επανάληψη και με βάναυσο τρόπο παραβίασε την ιδιωτική ζωή αυτών των γυναικών για να ικανοποιήσει σεξουαλικής φύσεως διαστροφή. Οι γυναίκες δεν γνώριζαν ότι τις μαγνητοφωνούσε σε ημίγυμνη κατάσταση σε χώρο όπου ο κάθε άνθρωπος αναμένει να έχει την απόλυτη απομόνωση.
Τα ψυχικά τραύματα αυτών των γυναικών μπορεί να έχουν μόνιμο χαρακτήρα και έχει διαταραχθεί η καθημερινή τους ζωή και η απόλαυση της ζωής τους. Πρέπει ο καταδικασθείς να τιμωρηθεί για τις πράξεις του γιατί έχει εξευτελίσει την προσωπικότητα αυτών των γυναικών".
Την κάμερα, η οποία είχε τοποθετηθεί κάτω από το νιπτήρα, είχε ανακαλύψει μία από τις συναδέλφους του, ειδοποιώντας στη συνέχεια την αστυνομία... (radar)