Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Με διάβασες; Χάρισέ με!


Στο Πεδίον του Άρεως επιστρέφει φέτος η Γιορτή Βιβλίου, με πληθώρα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, Παρασκευή 4 Μαΐου, έως τις 20 του μηνός.


Την 35η Γιορτή Βιβλίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής (στην οποία υπάγεται το Πεδίον του Άρεως), με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Κατά τη διάρκεια της Γιορτής Βιβλίου θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων κ.λπ..
Κατά την έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας, οι Έλληνες γελοιογράφοι θα «στήσουν» κάλπη, και θα καλούν του επισκέπτες να ψηφίσουν για τα κόμματα και τις εκλογές, με ένα σκίτσο, μια ατάκα, ένα συναίσθημα ή ένα σύνθημα.
Η κάλπη θα ανοίξει στις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου και οι γελοιογράφοι θα βραβεύσουν την καλύτερη έμπνευση, με ένα μπλουζάκι της επιλογής του νικητή. (bloggr)

Paulitos