Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μίνα Ορφανού: «Έκανα αλλαγή φύλου στα δεκαέξι»


Η Μίνα Ορφανού, η τηλεοπτική Λίζα από τους «Βασιλιάδες», φωτογραφίζεται σε ένα νεκροταφείο και μιλά για πρώτη και τελευταία φορά για το παρελθόν της και δηλώνει έτοιμη να το θάψει στον πυρήνα της γης.


«Έχω τραβήξει από πάνω μου την ταμπέλα της τρανσέξουαλ. Αποφάσισα να δηλώσω τι είμαι για τελευταία φορά. Ήρθε η ώρα επιτέλους να θάψω στον πυρήνα της γης όλα αυτά που έχουν πει για μένα. Δε θα ξαναδώσω άλλη συνέντευξη, για να μιλήσω για το παρελθόν μου. Δεν γεννήθηκα για να δίνω συνεντεύξεις» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Life & Style».
 Η ηθοποιός μίλησε για την αντίδραση των γονιών της, όταν τους αποκαλύφθηκε. «Ένα ωραίο βράδυ τούς δήλωσα τι είμαι. Το ίδιο βράδυ με έδιωξαν από το σπίτι» είπε. Εκείνη που την αποδέχθηκε αμέσως γι αυτό που είναι -χωρίς θυμό, οργή, ερωτήσεις- ήταν η θεία της που είναι καλόγρια.
Παραδέχθηκε τέλος ότι έχει πληγωθεί στο παρελθόν, όμως τώρα νιώθει πιο δυνατή. «Έχω κλάψει αρκετά, αλλά δεν έχει νόημα. Έχει στεγνώσει το σφουγγάρι, πλέον. Έχασα τη γιαγιά μου κι έκλαψα. Νομίζετε ότι τα δάκρυά μου την ανάστησαν;» ( blog)

Paulitos