Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Που να σας ψάλλει ο παπάς…

Τι στα κομμάτια τους έχει πιάσει όλους με την πάρτη μας, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Τότε, π.κ. (προ καμαριέρας) ο Στρος Καν μας είχε βγάλει όλους άρρωστους που έπρεπε να πλακωθούμε όλοι στα χάπια για να αναρρώσουμε, με το Γιωργάκη να κουνάει το κεφάλι του και να λέει ότι ναι,  είμαστε στην εντατική.
Τώρα η Χίλαρυ,  η ουρά της Μόνικας σου λέει έχετε καρκίνο, που να φάει τη γλώσσας της η αχλάδω, και πρέπει να κάνετε χημικοθεραπείες αν θέλετε να ζήσετε, με το αστροπελέκι να την κοιτάζει και να χαχανίζει.
Ρε δε πα να κάνετε όλοι σας καμιά δουλειά, από το να το παίζετε γιατροί και νοσοκόμες, που να σς ψάλλει ο παππάς το ντιριντάχτα στ' αφτί!

Αλλά για κάτσε τώρα που το θυμήθηκα, μιας και είπα για γιατρούς και στο μυαλό μου ήρθε η φροντίδα και οι τακτοποίηση υποθέσεων που εκκρεμούν! Τι έγινε μέγα πρόεδρε; Σε έπιασε ο πόνος για την Ελλαδίτσα και άρχισες να φιλοσοφείς στα πρότυπα του Γιωργάκη;
Γιατί αν δε φιλοσοφείς, για να σε δω παιχταρά μου τι θα κάνεις με το θέμα της φοροδιαφυγής  σχετικά με την κα. Καλτσά. Ξέρεις τώρα, τη γενική γραμματέα. Το δικό σας παιδί παιχταρά μου, πρωταθλητή μουυυυυυ…
Ο περίεργος