Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μια πιατέλα… ροζ κουτσομούρες!

Βρε σεις, τι του κάνατε του ανθρώπου; Του πήρατε την πιατέλα με τα ψάρια από μπροστά του και του τα φάγατε; Δεν τον λυπηθήκατε τον κακομοίρη; Αλλά τι λέω! Είναι σα να τα φάγατε μαζί!

Εκείνος που δεν πρόλαβε να δει από πού του ήρθε, ήταν ο υφυπουργός Εργασίας, ο Γιάννης  ο Κουτσούκος, που έκανε το λάθος να πάει στο Αίγιο για να παρουσιάσει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας…
Πιο μάγκας απ’ όλους όμως, αποδεδείχθηκε για μια ακόμα φορά ο Γιωργάκης, που σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύνοδο κορυφής που είχε πάει πριν λίγες μέρες, επηρεασμένος από τις θυσίες του Ελληνικού λαού, αντί να κάνει την υπέρβαση και να ταυτιστεί μαζί του, προτίμησε να μείνει μαζί με τους αυλικούς του σ’ ένα από ακριβότερα ξενοδοχεία των Βρυξελλών, με τιμή δωματίου 500 ευρώ! Το αν ήταν ευγενική χορηγία από τους «φίλους» του ή το πλήρωσε από την τσέπη μας, δεν μας το είπε!
Αλλά και εκείνος ο Αθανασιάδης, είναι πράγματα αυτά που είπε; Τον απείλησαν λέει για να τον ρίξει… και όταν τον έριξε, του έπεσε… η υπόληψη! Αυτό δεν ήταν μεσοπρόθεσμο αγαπητέ μου, ήταν ο χορός του Ζαλόγγου, σε ραπ εκτέλεση…
Κάπως έτσι, ή σχεδόν έτσι, έπεσε θύμα και ο Καλλικράτης! 2.700 ευρώ ήταν το τίμημα για ροζ υπηρεσίες και μετά σου λένε ότι η χώρα πλέον έχει μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης και κερδοφορίας!
«Με λένε Στέλλα η τρελιάρα, έρχομαι στο χώρο σου για ανύψωση και τρυφερή κουβεντούλα, αρκεί να είσαι φρόνιμο παιδί και να σκέφτεσαι πλατωνικά. Περιμένω το κάλεσμα σου και ελπίζω να μην είναι παρών η μαμά σου…»!
Ο περίεργος