Η τεχνική στο μαγείρεμα
των ζυμαρικών είναι...
παράδοση και ιεροτελεστία ταυτόχρονα για τους Ιταλούς.
Γνωρίζατε, όμως, πως εκείνοι δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα ρίξουν για
βράσιμο στο νερό;
Κι όμως. Και έχουν το
λόγο τους, καθώς θέλουν το μακαρόνι να είναι σε φουλ... ανάπτυξη ώστε να
τυλίγεται σωστά στο πηρούνι και να αποφεύγονται έτσι οι λεκέδες και τα
ατυχήματα.
Από σήμερα, λοιπόν, κι
εμείς, τα μακαρόνια... ολόκληρα στην κατσαρόλα… (dokari.gr)