Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

6 γεγονότα σχετικά με τη θέση σεξ σε στυλ σκυλάκι που πρέπει να γνωρίζουν κάθε ζευγάρι!



Το ξέρατε;

Το σεξ είναι περισσότερο η εξερεύνηση και η δοκιμή νέων πραγμάτων. Εάν κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, το σεξ θα γίνει βαρετό και μονότονο.
Από νέα μέρη σε νέες θέσεις σεξ υπάρχουν πολλά που μπορεί κανείς να κάνει όταν πρόκειται να κάνει έρωτα. Ας επικεντρωθούμε στη σειρά σεξ που τα περισσότερα ζευγάρια, είμαστε σίγουροι, γνωρίζουν.
Από όλες τις θέσεις σεξ, μία θέση που λατρεύουν τα περισσότερα ζευγάρια είναι το στυλ σκυλάκι. Ήταν μια δοκιμασμένη θέση και αυτή είναι επίσης μια θέση που προσθέτει πολλά μπαχαρικά στη σχέση σας. Αλλά ίσως, δεν ξέρετε πραγματικά πολλά για τη σεξουαλική θέση σε στυλ σκυλάκι, κάτι που είναι εντάξει γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα 5 γεγονότα της πιο αγαπημένης σεξουαλικής θέσης - το στυλ σκυλάκι.

1. Η σεξουαλική θέση σεξ φτάνει στο G-spot
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χτυπήσετε το σημείο G από το να δοκιμάσετε τη θέση σεξ σε στυλ σκυλάκι. Δεδομένου ότι η θέση είναι τέτοια που επιτρέπει πολύ βαθιά διείσδυση, οι πιθανότητες μιας γυναίκας να πάρει οργασμό είναι υψηλότερη σε αυτό.

2. Για όσους αγαπούν το πρωκτικό σεξ, αυτή είναι η τέλεια θέση
Το στυλ σκυλάκι δεν είναι μόνο για σεξουαλική επαφή, αλλά και για πρωκτικό σεξ. Οι άνθρωποι που αγαπούν ή προτιμούν το πρωκτικό σεξ, πάντοτε ακολουθούν αυτή τη θέση.

3. Θέλετε να συλλάβετε; Το στυλ σκυλάκι θα βοηθήσει
Αυτή η σεξουαλική θέση συνιστάται επίσης σε ζευγάρια που προσπαθούν να ξεκινήσουν μια οικογένεια. Εάν μια γυναίκα θέλει να συλλάβει, αυτή η θέση συνιστάται αφού λέγεται ότι τα σπέρματα μπορούν να ταξιδεύουν γρηγορότερα.

4. Υπάρχουν πολλά τραγούδια που μιλούν για στυλ σκυλάκι
Σίγουρα δεν γνωρίζατε γι’ αυτό. Υπάρχουν όμως πολλά τραγούδια που μιλούν και αναφέρουν τη θέση του σεξ σε στυλ σκυλάκι. Για παράδειγμα, το PIMP κατά 50 σεντς και το Back that Thing Up από τον Justin Moore έχει να κάνει με το σεξ σε στυλ σκυλάκι.

5. Ίσως ονομαζόταν στυλ σκυλάκι, αλλά άφθονα ζώα ταιριάζουν σε αυτό το στυλ. Αυτό είναι απλά ασήμαντο, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το σκυλάκι δεν ονομάζεται όπως είναι μόνο επειδή τα σκυλιά ζευγαρώνουν με αυτόν τον τρόπο. Αρκετά άλλα ζώα ζευγαρώνουν επίσης σε αυτήν τη θέση, όπως ελέφαντες, άλογα και καμηλοπάρδαλες.

6. Οι περισσότεροι άντρες το λατρεύουν
Ας το αντιμετωπίσουμε όλοι ότι οι περισσότεροι άντρες αγαπούν εντελώς να διεισδύσουν στο σκυλάκι. Υπήρξαν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι οι άνδρες αγαπούν αυτή τη θέση περισσότερο από ό, τι αγαπούν τον συνηθισμένο ιεραπόστολο.
Τώρα όχι μόνο ξέρετε πώς να κάνετε το στυλ σκυλάκι, αλλά γνωρίζετε επίσης πολλά για αυτήν τη σεξουαλική θέση. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! (india.com)