Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

«Με τα χρώματα της αθωότητας» με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος



Διαδικτυακή έκθεση εικαστικών τεχνών παιδιών & εφήβων...
  του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 15 – 30 Ιουνίου 2020
Σε έναν κόσμο που αλλάζει, η Τέχνη συνεχίζει να δημιουργεί και να ομορφαίνει τη ζωή μας. Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, ανταποκρινόμενος στις νέες συνθήκες και αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, ξεκινά τη δημιουργία διαδικτυακών εκθέσεων, με την πρώτη του έκθεση να είναι αφιερωμένη στα νέα παιδιά, τους εικαστικούς του «αύριο».
«Με τα χρώματα της αθωότητας» είναι ο τίτλος της διαδικτυακής έκθεσης ζωγραφικής και εικαστικών, που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 30 Ιουνίου 2020, στην ιστοσελίδα του Ομίλου  και στην οποία  λαμβάνουν μέρος με έργα τους οι μικροί εικαστικοί δημιουργοί (παιδιά και έφηβοι), μέλη ή μη της ομάδας Juniors του Ομίλου.
Είκοσι οκτώ (28) νέα παιδιά ηλικίας 5 έως 18 ετών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μας μεταφέρουν με τα έργα τους στον κόσμο της νεανικής, εικαστικής δημιουργίας. Έναν κόσμο εμπνευσμένο από τα παραμύθια, την κλασική λογοτεχνία αλλά και την παιδική φαντασία. 61 μοναδικά έργα ζωγραφικής, κολλάζ, φωτογραφίας, γλυπτικής κλπ, γεμάτα χρώμα, σχήμα και φως, με τους υπέροχους και ευφάνταστους τίτλους τους, αποδεικνύουν πως η Τέχνη δεν έχει ηλικία, δεν έχει όριο, παρά μονάχα πάθος και αγάπη!
Συμμετέχουν (αλφαβητικά):
ΓΚΙΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ * ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ * ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΜΑΡΙΑ * ΚΑΖΑΚΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΚΑΠΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ * ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ * ΚΕΡΟΛΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ * ΚΟΨΙΔΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ * ΚΩΤΣΟΥ ΡΩΞΑΝΗ * ΛΑΚΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ * ΛΩΛΟΥ ΔΙΑΝΘΗ * ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΔΑΝΑΗ
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ * ΜΠΑΤΣΙΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ * ΜΠΑΤΣΙΛΑ ΝΙΚΗ * ΜΠΕΝΤΕΡΜΑΧΕΡ-ΓΕΡΟΥΣΗ ΕΥΓΕΝΙΑ * ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΘΩΜΑΪΣ * ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ * ΞΥΣΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑ * ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ * ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ * ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ * ΠΑΡΑ ΧΡΥΣΑ * ΡΕΤΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΡΗΜΠΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ * ΡΗΜΠΑΠΗΣ ΝΕΣΤΩΡ * ΤΕΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ * ΤΣΙΣΜΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

INFO:
Διάρκεια έκθεσης: 15 - 30 Ιουνίου 2020
Χώρος: www.clubunesco.gr
Facebook event: