Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Η Lidl Ελλάς εξασφαλίζει Πράσινα Πιστοποιητικά…



Στο πλαίσιο μείωσης του περιβαλλοντικού της...
αποτυπώματος.
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Lidl Ελλάς εξασφαλίζει εγγυήσεις προέλευσης (Πράσινα Πιστοποιητικά) για το 100% της ενέργειας που προμηθεύεται από την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της Mytilineos. Μέσω των ενεργειακών υπηρεσιών της Protergia για τις επιχειρήσεις, διασφαλίζεται ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε, έχει παραχθεί ισόποση «πράσινη» ενέργεια από χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Συγκεκριμένα, ανακλήθηκαν για λογαριασμό της Lidl Ελλάς, 122.671 Εγγυήσεις Προέλευσης για ηλεκτρική ενέργεια που παράχθηκε από ΑΠΕ και αντιστοιχούν στο 100% της ενέργειας που προμηθεύτηκε από την Protergia, τον τομέα ηλεκτρικής ενέργειας της Mytilineos, τη χρονική περίοδο από 01.01.2019 έως 31.12.2019.
«Στη Lidl Ελλάς δεσμευόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας σταθερά το ενεργειακό μας αποτύπωμα, ενώ παράλληλα ενισχύουμε τη χρηματοδότηση των πράσινων επενδύσεων», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς… (marketingweek.gr)