Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

«Ολυμπιακή ημέρα» στο ΟΑΚΑ, με διαγράμμιση των θέσεων στάθμευσης για άτομα με αναπηρία (foto)



Σήμερα Σάββατο στις 11:00 το πρωί στον κεντρικό χώρο...
στάθμευσης  του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση συλλόγων, ομάδων, σωματείων και απλών πολιτών, για καλό σκοπό.





Αυτός ο σκοπός δεν ήταν άλλος από το να γίνει η διαγράμμιση των θέσεων στάθμευσης για άτομα με αναπηρία, τιμώντας έτσι την Ολυμπιακή ημέρα, που ημερολογιακά είναι στις 23 Ιουνίου... θυμίζοντας στους «απρόσεκτους» ή «αδιάφορους» συμπολίτες μας, πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν θέση στη ζωή μας, στην κοινωνία μας, σε κάθε μας δράση.


Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής, φανερά συγκινημένος, με ένα σύντομο χαιρετισμό και λέγοντας δυο λόγια γι’ αυτή τη δράση, μας καλωσόρισε όλους  και πρώτος αυτός στάθηκε μπροστά σε μια θέση στάθμευσης όπου τη χρωμάτισε, δίνοντας τη «σκυτάλη» στους συμμετέχοντες…   



Το παρών έδωσαν:
Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή
Οι πρόσκοποι Αμαρουσίου
Το Σωματείο “ΙΩΝΑΣ”, τμήμα θεραπευτικής αγωγής ΑμεΑ
Το κέντρο σχεδιασμού αειφορικών δράσεων “Αεί Φέρειν”
Ο Σύλλογος Θεραπευτικής Κολύμβησης “Ιππόκαμπος” & ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ
Σε αυτή τη δράση, όλοι έγιναν μια παρέα, μαζί με τον κόσμο που ήταν εκεί…


Η συνέχεια δόθηκε και στον επάνω χώρο στάθμευσης του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ, έξω από Κέντρο σχεδιασμού αιφορικών δράσεων «Αεί Φέρειν», με τους μικρούς ευαισθητοποιημένους φίλους να δίνουν άλλο χρώμα σ’ αυτή τη δράση…






Μπράβο στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, τα συμμετέχοντα σωματεία, συλλόγους, ομάδες και τον απλό κόσμο για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, αυτή την υπενθύμιση προς όλους μας, πως οφείλουμε να σκεφτόμαστε και τους άλλους.



Παύλος Ανδριάς & Καλλιόπη Γραμμένου
για τον Aylogyros news