Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

«Τα φιλιά του μπαμπά Αρκούδου» της Αμιό Καρίν-Μαρί… στο γραφείο της Κάλλης



Τι γίνεται στο σπίτι όταν επιστρέφει ο μπαμπάς...
Αρκούδος από τη δουλειά του και έχει να αντιμετωπίσει τα εφτά μικρά του αρκουδάκια; Θα καταφέρει να τα βάλει για ύπνο μετά από το πολύ παιχνίδι και αυτός με τη σειρά του να ξεκουραστεί; Πόσο μεγάλη αγκαλιά έχει για να χωρέσουν και τα εφτά μέσα σ’ αυτή;
Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Μπαμπάς Αρκούδος» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ «Τα φιλιά του μπαμπά Αρκούδου» της Αμιό Καρίν-Μαρί, σε εικόνες Γκερλε Ζεραλντ και μετάφραση Πετρούλα Γαβριηλήδου είναι για παιδιά από 2 ετών. Ένα βιβλίο για τα συναισθήματα, την οικογενειακή ζωή και τη συμπεριφορά.
Μια σύντομη, ευχάριστη,  τρυφερή ιστορία για τους μικρούς μας φίλους, για την αξία και την προσφορά του πατέρα στην οικογένεια. Το πόσο σημαντική είναι η ουσιαστική παρουσία του στην ανατροφή και στο μεγάλωμα των παιδιών.
Η εικονογράφηση αρκετά  οικεία, με ζωηρά χρώματα αποτυπώνει στο χαρτί όσα λένε οι λέξεις. Κάτι πολύ σημαντικό για την ηλικία που απευθύνεται. Να μπορεί το τόσο μικρό παιδί μέσα από τις εικόνες να αναπτύξει τη φαντασία του και να βγάλει μια δική του ιστορία… αλλά και να κατανοήσει τα όσα του διαβάζει ο ενήλικας.

Ξεφύλλισε το βιβλίο εδώ:

Κι αν θες να το αποκτήσεις μπες εδώ:

Καλλιόπη Γραμμένου
by Aylogyros News