Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Πότε μας αποχαιρετούν οι «Άγριες Μέλισσες»



Ήταν η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν στο...
χώρο της μυθοπλασίας, αλλά όπως έχει ανακοινωθεί θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν όπως διαβάζουμε στο melas-blogposts.
Βέβαια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού σταμάτησαν τα γυρίσματα και η προβολή της και έτσι δεν θα προβληθούν φέτος όλα τα προγραμματισμένα επεισόδια του πρώτου κύκλου.
Ωστόσο η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να παρατείνει το… πέταγμά τους αυτή τη σεζόν, οπότε αν και δεν θα προβληθούν τα αρχικά προβλεπόμενα 150 επεισόδια του πρώτου κύκλου οι «Άγριες Μέλισσες» θα μας αποχαιρετήσουν μέσα καλοκαιριού.
Ενώ λοιπόν τα προηγούμενα χρόνια οι σειρές ολοκλήρωναν τη σεζόν κάπου στις αρχές Ιουνίου, τώρα οι «Άγριες Μέλισσες» θα ρίξουν τίτλους τέλους για φέτος την Πέμπτη 16 Ιουλίου. 
Μάλιστα, όπως έχω πληροφορηθεί η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη σκοπεύει στο 125ο επεισόδιο που θα είναι το τελευταίο για τη φετινή σεζόν να κάνει ένα… grand finale με πολλούς από τους πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν… διάφορα προβλήματα, ώστε να υπάρξει και η απαιτούμενη αναμονή του τηλεοπτικού κοινού για την επιστροφή τους.
Βέβαια τα γυρίσματα θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι με μικρές ελάχιστες παύσεις… αφού κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει ο ερχόμενος χειμώνας, αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να έχουν τις «Άγριες Μέλισσες» να πετούν… έστω και αν υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις με την πανδημία και νέα περιοριστικά μέτρα.
Έτσι μέσα Ιουλίου οι «Άγριες Μέλισσες» θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές αλλά δίνοντας ξανά ραντεβού μαζί τους στις αρχές της επόμενης σεζόν με καινούργια επεισόδια… αλλά και με νέους κατοίκους στο Διαφάνι…!