Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τα παιδιά του Αλέξη στο σχολείο… τα δικά μας στο γύψο!!!


Όπως ήταν φυσικό, τα δικά του τα παιδιά…
πρέπει να μορφωθούν, την ίδια ώρα που τα δικά μας την Παρασκευή πήγαν στον αγιασμό για ν’ ακούσουν από τους διευθυντές ότι δεν υπάρχουν δάσκαλοι, καθαρίστριες, φύλακες και χρήματα για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες.
Τα δικά του πρέπει να γευτούν τ’ αγαθά της παιδείας, ενώ τα δικά μας να φάνε στη μούρη τα σκατά της εξουσίας. Βλέπεις… όποιος έχει λεφτά, έχει και παιδεία, έχει και υγεία!
Και πώς να έχεις την υγειά σου, όταν ο ένας μετά τον άλλο κυκλοφορεί με κάρτα ανεργίας, δίχως να γνωρίζει μετά από πότε θα έχει δουλειά, αλλά και αν θα είναι «ικανά» για να καλύψει τις υποχρεώσεις του.
Έτσι, καθημερινά βλέπεις κόσμο και κοσμάκη να πηγαίνει στα νοσοκομεία που εφημερεύουν με συμπτώματα και παθήσεις, που αν δεν τα προσέξεις σε στέλνουν αδιάβαστο.
Και για να μη γίνεις της «Τασίας», ο Αλέξης πρέπει να καταλάβει ότι κυβερνήσεις εθνικής ενότητας και σωτηρίας, είναι έτσι για να λένε μεταξύ τους καμιά μαλακεία και όχι να μας εκβιάζει για δήθεν αποστασίες και προδοσίες.
Ευτυχώς που θα μπεί στη Βουλή η Φωφάρα και ο Λεβέντης με τα μπουμπούκια τους, μιας και αυτοί μαζί με το «σακίδιο» αγαπάνε πιο πολύ από τον Καμμένο την Ελλάδα…


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως