Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

"Ραγισμένες καρδιές"... Το νέο τούρκικο σίριαλ του MEGA


Μετά το τέλος της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου», ακόμα ένα νέο...
τουρκικό θα εντάξει στο πρόγραμμά του το κανάλι του MEGA. Πρόκειται για το «Ραγισμένες καρδιές», με τη Νουργκιούλ Γεσιλτσάι και τον Ερκάν Πετεκαγιά, που θα κάνει πρεμιέρα στις 19/10 στις 17.40.
Η Νουργκιούλ Γεσιλτσάι (τη γνωρίσαμε από το «Ερωτας και τιμωρία» στο ρόλο της Γιασεμίν) και ο Ερκάν Πετεκαγιά (μας συστήθηκε ως Καπετάν Αλί στη σειρά «Η προδοσία») είναι οι δύο πρωταγωνιστές της νέας τουρκικής σειράς που εδώ και δύο σεζόν (η δεύτερη έκανε πρεμιέρα στις 5/10 στο STAR TV της Τουρκίας) σαρώνει στην Τουρκία. Πρόκειται για το «Ραγισμένες καρδιές», που το MEGA εξασφάλισε τα δικαιώματα, παρά τις αρχικές του προθέσεις να μην αγοράσει κάποια άλλη τουρκική σειρά. Φαίνεται όμως πως η επιτυχία που σημείωσαν «Τα δίχτυα του πεπρωμένου» έκανε τους ιθύνοντες να αλλάξουν γνώμη. Η σειρά έχει ήδη αγοραστεί από χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/10 στις 17.40.
ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πετυχημένος και πλούσιος επιχειρηματίας Τζιχάν αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του με την Ντιλαρά. Ο ίδιος έχει ρίξει όλη του την ενέργεια στη δουλειά και δεν φεύγει από το σπίτι για χατίρι των παιδιών του, Τζανσού και Οζάν. Η Γκιουλσερέν είναι μια γυναίκα μόνη, αφού πριν από χρόνια την είχε εγκαταλείψει ο σύζυγός της. Ζει μια φτωχή ζωή σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης και ο απώτερος σκοπός της είναι να μεγαλώσει σωστά την κόρη της, Χαζάλ και να την κατευθύνει στον σωστό δρόμο. Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν δεν γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου, αλλά οι δρόμοι τους θα συναντηθούν μετά από ένα λάθος που είχε γίνει στο νοσοκομείο όταν γεννήθηκαν οι κόρες τους.

Η κόρη του Τζιχάν, η Τζανσού, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα που είχε. Εκεί η αποκάλυψη ότι η 15χρονη κοπέλα δεν είναι κόρη του Τζιχάν και της Ντιλαρά διαλύει την οικογένεια Γκιουρπινάρ. Η Τζανσού μαθαίνει την αλήθεια και επειδή αρχίζει να νιώθει σαν ξένη στο σπίτι, αποφασίζει να αναζητήσει την πραγματική της μητέρα. Καταφέρνει να βρει την Γκιουλσερέν και της αποκαλύπτει πως είναι η πραγματική της κόρη. Το σοκ είναι μεγάλο. Στο μεταξύ και η Χαζάλ μαθαίνει την αλήθεια και παρόλο που αρχικά σοκάρεται, στη συνέχεια εντυπωσιάζεται από την πλούσια ζωή που της προσφέρει η πραγματική της μητέρα. Ομως η Γκιουλσερέν αντιδράει. Από τη μια δεν θέλει να χάσει το παιδί που για χρόνια πίστευε ότι ήταν δικό της και από την άλλη δεν θέλει να χάσει και την πραγματική της κόρη. Εξαιτίας αυτών, η Γκιουλσερέν και ο Τζιχάν συναντιούνται συνέχεια και αυτό θα σταθεί και η αφορμή για να γεννηθεί ένας μεγάλος και παράνομος έρωτας… (tv-24.gr)