Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

«Ντάργουιν ο μισός»… στην προθήκη της αυλής μας!!!

...με τη «φωνή» & την υπογραφή του Στέφανου


Ο Ντάργουιν ο μισός είναι ένας τυπικός νάνος. Εργατικός, γενναίος...
πειθαρχημένος. Το μόνο που του λείπει είναι το ύψος. Όχι το ανθρώπινο ή το τρολίσιο ύψος ή το παράστημα των ξωτικών, αλλά το νανικό ύψος. Κι επειδή είναι πιο κοντός από τους υπόλοιπους της φυλής του, του κόλλησαν το παρατσούκλι «ο μισός». Ακόμα όμως κι όταν αναγνωρίζεται η ευστροφία και η γενναιότητά του, ξέρει πως η αγάπη της γιαγιάς του και των φίλων του είναι πιο σημαντική.
Ο Λένοραν ο βάρδος είναι ένας τυπικός άνθρωπος. Δυναμικός και ρομαντικός, λίγο πειραχτήρι και κομματάκι ματαιόδοξος, ανησυχεί για το μέλλον του. Κάθε βάρδος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει γράψει τα δικά του τραγούδια. Όμως η φαντασία και η δημιουργικότητα του Λένοραν κοιμούνται. Θα ξυπνήσουν όταν κάνει νέους, ιδιαίτερους φίλους, και περάσει μαζί τους τρομερές περιπέτειες.
Ο Γκομπ είναι ένα τυπικό τρολ. Χοντρόπετσος, ορμητικός και πλάσμα του καθήκοντος, φυλάει τη γέφυρά του αμέτρητα χρόνια τώρα. Κατά βάθος όμως λαχταρά να λυθεί το αίνιγμα που βάζει στους περαστικούς για να απαλλαγεί επιτέλους από την υποχρέωση. Απότομος αλλά ντροπαλός, ο κατά βάση χορτοφάγος Γκομπ φοβάται τη σκοτεινιά της νύχτας, μα δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα αν είναι να υπερασπιστεί τους φίλους του.

Τι θα συμβεί όταν αυτοί οι τρεις συναντηθούν;