Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Καίτη Φίνου: Από τον Ψάλτη είχα φάει το κέρατο της ζωής μου…


Για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη αλλά και τις δύσκολες μέρες που πέρασε ζώντας στο σπίτι του ηθοποιού μίλησε η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός που μεσουράνησε τη δεκαετία του '80 αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή Join Us ότι χαστούκισε...

τον Στάθη Ψάλτη μια φορά επειδή την απατούσε συστηματικά.
«Ήταν πάθος με τον Στάθη… Όταν τον γνώρισα ήταν 32 χρονών, ήταν πολύ φυσιολογικό να πέσουν όλες οι γυναίκες επάνω του. Έφαγα το κέρατο της ζωής μου. Πως δεν το ήξερα! Πολλές φορές τον είχα πιάσει… και να φιλιέται και με χορεύτριες. Μας πήγαινε η ζωή. Έπρεπε να κάνουμε αυτή την ταινία μαζί, να ξυπνήσουμε μαζί από αυτό το σπίτι που μέναμε, ενώ το πάθος πια είχε τελειώσει στον πρώτο χρόνο σχεδόν ώσπου έφτασε κάποια στιγμή που κατάλαβα πως κι εγώ θέλω να ερωτευτώ ξανά στη ζωή μου και ο Στάθης αφού ούτως ή άλλως κάνει τη ζωή του…»
«Είχα πάει Θεσσαλονίκη μία μέρα ξαφνικά μαζί με τον αδελφό του. Ο Στάθης εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη σε ένα κέντρο. Κι όπως έπρεπε να κατεβώ τα σκαλοπάτια για τα καμαρίνια μου λέει μία τύπισσα «ο δικός σου έχει γκόμενα αυτή και μου δείχνει μία στο πρώτο τραπέζι». Τρέχω εγώ, μπαίνω μέσα στα καμαρίνια. Ένα χαστούκι του έχω δώσει, αλλά πως φαίνεται η ενοχή του. Του λέω «Είναι η γκόμενα σου αυτή στο πρώτο τραπέζι;» παφ! Που θα πήγαινε αυτό όπου πήγαινα λέγαν σκύψε πρέπει να περάσεις από την πόρτα».
Η 56χρονη ηθοποιός μίλησε επίσης και για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε πρόσφατα και αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι του ηθοποιού:

«Ο πρώτος μήνας στο 'Σπίτι του Ηθοποιού' ήταν απαίσιος. Καταθλιπτικός. Δεν μπορούσα να το δεχτώ ότι ήμουν σε ίδρυμα. Όπως και να το έχει φτιάξει η Άννα που είναι καταπληκτικό είναι ίδρυμα. Μετά το συνήθισα. Λέω τουλάχιστον δεν πληρώνουμε τίποτα, δουλεύουμε και αυτά που παίρνουμε τώρα στον καιρό της κρίσης είναι το χαρτζιλίκι μου. Ζω εκεί γιατί με τα λεφτά του θεάτρου είναι φύσει αδύνατον να ζήσεις και να πληρώνεις ενοίκια, ρεύματα, κοινόχρηστα. Μόνο το νερό, ίσως, μπορείς να πληρώνεις. Ζω σε ένα δωμάτιο. Δεν υπάρχει κουζίνα. Η Αρχιεπισκοπή φέρνει φαγητό αλλά έχω τους φίλους μου που μαγειρεύουν, έχω το ψυγείο μου μέσα. Έχω δημιουργήσει μες στο δωμάτιό μου το δικό μου χώρο»… (e-saloniki.gr)