Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ειρήνη... η γυναίκα που δολοφόνησε ο σατανιστής της Γλυφάδας!!!


Επτά χρόνια σύχναζε η άτυχη γυναίκα που δολοφόνησε το βράδυ της Ανάστασης ο σατανιστής της Γλυφάδας στην εκκλησία των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Μια βασανισμένη ψυχή, ένα αγρίμι, όπως την περιγράφει ο ιερέας του ναού που μοναδική της συντροφιά ήταν διάφορα σκυλιά...

που τάιζε, ενώ εκείνα την προστάτευαν από τους κινδύνους.
Η Ειρήνη όταν ήταν 24 ετών είχε ζήσει μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση. Υπεύθυνη για τον χωρισμό της θεωρούσε την οικογένειά της και αυτός ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψε το σπίτι της και βρέθηκε στον δρόμο.
Όταν την πλησίασε για πρώτη φορά ο ιερέας για να της προσφέρει βοήθεια, εκείνη άρχισε να φωνάζει και να αντιδρά άσχημα. Αμέσως δίπλα της έτρεξαν τα σκυλιά της για να δουν τι συμβαίνει.
Με τον καιρό άρχισε να ανοίγεται και να δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Με πρωτοβουλία του πατέρα Τιμόθεου είχε νοσηλευτεί για 40 μέρες στο Δαφνί, όταν βγήκε όμως σταμάτησε την φαρμακευτική της αγωγή, έφυγε και πάλι από το σπίτι της και επέστρεψε στους δρόμους.
Μάταια προσπαθούσε ο ιερέας να την βάλει σε κάποιον ξενώνα αστέγων.
«Δεν ήθελε με τίποτα. Ένιωθε ότι εγκλωβιζόταν, ότι θα την πίεζαν. Ήθελε να είναι έξω, να είναι ελεύθερη και να φροντίζει τα σκυλιά της», είπε ο πατέρας Τιμόθεος.
Μάλιστα εντύπωση του έκανε, ότι το μοιραίο βράδυ τα σκυλιά δεν βρίσκονταν δίπλα της για να την προστατέψουν από την μανία του 21χρονου.
«Έτρωγαν ακόμη και από το ίδιο το πιάτο. Η Ειρήνη έβγαζε όλη της την αγάπη σε αυτά τα ζώα και αυτά της το ανταπέδιδαν. Δεν ξέρω γιατί εκείνη τη νύχτα δεν ήταν δίπλα της», είπε ο ιερέας.
Τραυματισμένη ψυχή και ο δράστης του στυγερού εγκλήματος
Και ο νεαρός όμως που αφαίρεσε με τον πιο φρικιαστικό τρόπο την ζωή της άστεγης γυναίκας ήταν ένας άνθρωπος με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Από τα 14 του άρχισε τη συστηματική χρήση ναρκωτικών, αρχικά εισπνέοντας βενζίνη, μετά καπνίζοντας χασίς για να καταλήξει να κάνει σχεδόν καθημερινή χρήση ηρωίνης. Η συστηματική αυτή χρήση ναρκωτικών μάλιστα είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί παράλυση και να φτάσει τα 25 κιλά.
Σύμφωνα με ψυχιατρικές γνωματεύσεις, έπασχε από μανιοκατάθλιψη, άκουγε φωνές και παραληρούσε, ενώ η οικογένειά του είχε κάνει προσπάθειες να νοσηλευτεί στο Νταού Πεντέλης, κάτι όμως που δεν συνέβη γιατί εκείνη την εποχή ήταν ανήλικος.
Κι όταν ενηλικιώθηκε όμως οι γονείς του προσπάθησαν μάταια να τον πείσουν να νοσηλευτεί σε ένα ψυχιατρείο.

«Με καταδίωκαν μαύρες σκιές και με προέτρεπαν να σκοτώσω. Περπατούσα και μιλούσα με φωνές που άκουγα μέσα στο κεφάλι μου», αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ο νεαρός, ενώ η υπερασπιστική γραμμή θα βασιστεί στο γεγονός ότι ο νεαρός αναζητούσε την ψυχική λύτρωση προσφέροντας το αίμα μιας αθώας ψυχής θυσία στον Σατανά... (star)