Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Μy Greek Drama»: Το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου...



Το ελληνικό ταξίδι της Γιάννας Αγγελοπούλου για την εμπειρία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 είναι το θέμα του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει...

σε ολόκληρο τον κόσμο στις 8 Μαϊου με την υπογραφή της ίδιας της κα. Αγγελοπούλου, σύμφωνα με το amazon.
H ζωή της μοιάζει με την ιστορία της Σταχτοπούτα, γράφει το κείμενο στο amazon που συνοδεύει την είδηση για την έκδοση της αυτοβιογραφίας της, ξεκινώντας ως εξής: « Μόνη της, στο VIP δωμάτιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 η  Γιάννα Αγγελοπούλου αρχίζει να χορεύει. Ο κόσμος είχε αμφισβητήσει την ικανότητα της Ελλάδας να διοργανώσει ένα παγκόσμιο γεγονός όπως οι Ο.Α.. Χόρευε για να γιορτάσει τις προσπάθειες των Ελλήνων – και τις δικές της- που οδήγησαν στην φιλοξενία των επιτυχημένων αγώνων που έδειξαν στον κόσμο ότι η νέα Ελλάδα αξίζει όσο και το ένδοξο παρελθόν της. Δεν ήξερε ότι λίγα χρόνια αργότερα η Ελλάδα θα εγκατέλειπε τα μαθήματα που πήρε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Ο προσωρινός πλήρης τίτλος της έκδοσης είναι My Greek Drama: Life, Love, and One woman's olympic effort to bring glory to her country» και η τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στα 29,65 δολάρια... (blog)