Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ: Τι σημαίνει το όνομα...



Βαλεντίνη
Το όνομά σου υποδηλώνει δύναμη, σθένος και μεγάλη αποφασιστικότητα!
Είσαι μία γυναίκα που δεν διστάζεις πουθενά, δεν φοβάσαι τίποτα και νιώθεις ότι μπορείς...

να τα βγάλεις πέρα στην κάθε δυσκολία! Το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Καθολικής Εκκλησίας, τον Βαλεντίνο, που... θεωρείτε ο προστάτης των Ερωτευμένων!
Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα με όνειρα και ιδανικά. Ονειρεύεσαι ένα καλύτερο αύριο, μία πιο όμορφη ζωή και αφήνεις την φαντασία σου να σε ταξιδεύει στα μονοπάτια της ευτυχίας! Έχεις μεγάλες ευαισθησίες και νιώθεις ευτυχία όταν μπορείς να συνεισφέρεις – έστω και από το υστέρημά σου – ότι περνά από το χέρι σου, σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου!
Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στο πρόγραμμά σου, γιατί πολλές φορές αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να ανταπεξέλθεις
Βαλεντίνος, Βαλεντίνη: στα λατινικά σημαίνει "δυνατός, ρωμαλέος". Εύκολος και προσαρμόσιμος χαρακτήρας, που απεχθάνεται τον κομφορμισμό κι αναζητά την ανεξαρτησία. Φοβάται τη μοναξιά και τη φτώχεια. Η Βαλεντίνη θέλει να φαίνεται δυνατή, της αρέσουν οι πρωτότυπες ιδέες και συχνά γνωρίζει, χωρίς να την επιζητά ιδιαίτερα, την αναγνώριση... (i-diadromi)