Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

SOS Αννίτα Πάνια… Τι έγινε στην πρόβα!!!


του Στάθη Πουρουτίδη



«Πάρ’το αλλιώς και πες Αννίτα SOS, κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha», είναι το σλόγκαν...

της Αννίτας Πάνια για την φετινή της εκπομπή.  Στις 6 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια θα επανέλθει στους δέκτες μας με μια διαφορετική εκπομπή.
Πλέον θα είναι κοινωνική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική εκπομπή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους τηλεθεατές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα ζητώντας συμβουλές και λύσεις για καθημερινά προβλήματα. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει πάνελ πέντε ατόμων και θα απαρτίζεται από  οικονομολόγο, ψυχολόγο και δικηγόρο, που ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καθένας θα τον «αναλαμβάνει» ο ειδικός, για να του δώσει λύση.
Ήδη έχει γίνει μια πρόβα με όλους τους συνεργάτες της στο πλατό της Βίκυς Χατζηβασιλείου καθώς το δικό της πλατό θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα αυτή όπου αναμένεται να γίνει και η τελική πρόβα.
Οι υπεύθυνοι του καναλιού που βρισκόντουσαν στην πρώτη πρόβα, της ζήτησαν και της ζητούν επίμονα να μην θυμίζει σε τίποτα η εκπομπή της τα παρατράγουδα του ΑLTER. Επίσης θα υπάρχει και ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα ενημερώνει για την επικαιρότητα, ενώ μέσω της τεχνολογίας θα δέχεται μηνύματα από τον κόσμο και θα διακόπτει τη ροή της εκπομπής για να ενημερώνει ότι κάποιος έχει ανάγκη από κάτι, ώστε να τον βοηθήσουν.
Η εκπομπή δεν θα έχει τραγούδι , όμως θα υπάρξουν τα παιχνίδια που θα χαρίζουν ευρώ στους τηλεθεατές.  Άλλωστε το δυνατό σημείο της παρουσιάστριας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η επικοινωνία με τον κόσμο και οι ατάκες της,  που απ’ ότι φαίνεται δεν θα τις ακούσουμε καθώς το προφίλ αλλάζει.
Τέλος μετά από πολλά χρόνια σκηνοθέτης της εκπομπής δεν θα είναι ο Όμηρος Ευστρατιάδης αλλά ο Περικλής Ασπρούλιας (σκηνοθέτης της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά»)... (entertv)
Paulitos