Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Έρευνα ΣΟΚ ! Θερμή σύγκρουση προ των πυλών στο εσωτερικό της χώρας μας



Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο νέος Ελληνικός εμφύλιος δείχνει ολοένα...

και πιο κοντά. Τα ποιοτικά του όμως χαρακτηριστικά δεν θα έχουν καμία σχέση με όσα έχουμε μάθει από την Ιστορία. Θα είναι σκληρότερος και υστερόβουλος μια και οι συμμετέχοντες στο μεγαλύτερο βαθμό δεν θα είναι ουσιαστικά Έλληνες αλλά ελληνοποιημένοι λαθρομετανάστες που θα επιδεικνύουν της ελληνικές τους Ταυτότητες στα ξένα ΜΜΕ που θα τρέξουν να καλύψουν τα γεγονότα και να ανακοινώσουν "γεμάτοι χαρά" στον υπόλοιπο κόσμο πως Έλληνες σκοτώνουν Έλληνες ! 
Η Ελλάδα τόσο απλά θα έχει γίνει πια Συρία. 
Είναι τόσο εύκολο οι ορδές των μεταναστών οι οποίοι πλήρωσαν, από 5.000 έως 10.000 ευρώ στους διακινητές τους, προφανώς όχι από την τσέπη τους διότι είναι αδιανόητα αυτά τα ποσά στις χώρες προέλευσης τους, να βρεθούν με ένα ΑΚ-47 "Καλάσνικοφ" στα χέρια τους αφού αυτή την στιγμή, υπολογίζεται ότι βρίσκονται λαθραία στην Ελλάδα 100.000 με 120.000 τέτοια όπλα και η τιμή τους για να τα αποκτήσει κανείς είναι από 700 έως και 1.500 ευρώ, πολύ λιγότερα δηλαδή και από ένα απλό πιστόλι. Τα ποσά αυτά φαντάζουν μηδαμινά σε όσους φρόντισαν να βρουν τα 5 με 10 χιλιάρικα για να περάσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελληνική γη και τελικά το να τους εξοπλίσουν θα κοστίσει πολύ λιγότερα. 
Χαρακτηριστική είναι η απόφαση της ΕΛΑΣ να δημιουργήσει ειδικές μονάδες κατά τα πρότυπα της "ΔΙΑΣ" με βαρύ οπλισμό για να είναι ικανή να αντιμετωπίσουν τον αντίστοιχα βαρύ των "Κακοποιών" στα αστικά κέντρα αλλά και οργανωμένων ομάδων όπως της ομάδας των Αλβανών που πρόσφατα ανάρτησαν βίντεο όπου πυροβολούσαν με Καλάσνικοφ την Ελληνική σημαία εντός της Ελληνικής επικράτειας και έκρουσε τον κώδωνα του κίνδυνου στην Ελληνική κοινωνία αλλά και τις αρχές. Ευτυχώς ! (pentapostagma)

…δυστυχώς όμως στο ότι οι μουσουλμάνοι με πρόσχημα την «ταινία», άρχισαν να σπάνε και να καίνε την Αθήνα… με το φόβο πάντα όλων μας, μην κάνουν κανά ντου σε πολυσύχναστο σημείο!
+kas