Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το φιλί του Τζέιμς Φράνκο εξωθεί στην πορνογραφία... (βίντεο)



Ακόμα ένα τρέιλερ – red band αυτήν τη φορά- για την ανεξάρτητη παραγωγή «About Cherry» με την όμορφη Άσλεϊ Χίνσο (Το Χρονικό) να πέφτει στις παγίδες της βιομηχανίας του θεάματος. Ο Τζέιμς Φράνκο και ο Ντεβ Πάτελ περιστοιχίζουν την πρωταγωνίστρια σε αυτό το προκλητικό τρέιλερ, ο πρώτος στο ρόλο κοσμικού δικηγόρου που τη γοητεύει και να τη συστήνει στο κύκλωμα των ερωτικών ταινιών, ενώ ο δεύτερος είναι...

ο κολλητός της φίλος, πάντα διαθέσιμος όμως να κλάψει μετά τις περιπέτειές της.
Ο κόσμος του πορνό έχει τελευταία τραβήξει το ενδιαφέρον των σκηνοθετών που προσεγγίζουν την εξάπλωση της πορνογραφίας είτε με ηχηρές βιογραφίες τύπου «Λόβλεϊς», είτε όπως στην περίπτωση του «Cherry» με αληθινές αλλά ανώνυμες ιστορίες – πίσω πάντως από το σενάριο «κρύβεται» η ζωή της πορνοστάρ Λόρελαϊ Λι που συνυπογράφει ένα σενάριο σε σκηνοθεσία Στίβεν Έλιοτ και με τα ονόματα των Τζόνι Γουέστον, Χέδερ Γκρέιαμ και Λίλι Τέιλορ επίσης στο καστ, πλάι στο πρωταγωνιστικό τρίο.
Το τρέιλερ έχει αρκετό quirky υλικό και φυσικά γυμνό, αλλά ο νεοφώτιστος πίσω από την κάμερα Έλιοτ δε μοιάζει ικανός να ξεπεράσει τα κλισέ της κλασικής ιστορίας της «παραστρατημένης» και η ταινία που έκανε το γύρο των φεστιβάλ την περασμένη χρονιά δεν κατάφερε παρά να εξασφαλίσει προς το παρόν περιορισμένη αμερικανική διανομή... (ΣΙΝΕΜΑ-real)



Paulitos