Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

«Barsaat ο χορός της βροχής»… στο γραφείο του Παύλου



Ένα νέο δημιούργημα από τη συγγραφέα Σμαραγδή...
Μητροπούλου, έρχεται να μας μαγέψει με έναν χορό συναισθημάτων και να μας καθαρίσει την ψυχή, λες και μέσα σ’ αυτές τις σελίδες υπάρχει κάτι μαγικό που μοιάζει σα βροχή κάθαρσης, σα νερό με μαγική υφή.
Τα Δύο λόγια καρδιάς που συναντά ο αναγνώστης στην Εισαγωγή του βιβλίου από έναν άνθρωπο που θέλει να μας μιλήσει για εκείνη, μοιάζουν Σαν παλιό παραμύθι…
BARSAAT, Βροχή… τι μαγικές λέξεις, τι μοναδική εικόνα, όταν το κείμενο έρχεται να σου ξεγυμνώσει την καλά κουκουλωμένη ψυχή και εκτεθειμένη πλέον όπως είναι, να την αφήσει να πλυθεί από αυτή.
Στης νύχτας την ομίχλη, ο καθένας μας θα ζήσει ένα  Όνειρο παραμυθένιο, θα ακούσει μια Νυχτερινή Μελωδία, αλλά και θα κάνει και Σκέψεις μοναχικές, καθώς η Ώρα Σιωπής για τον καθένα μας είναι κάτι προσωπικό, κάτι που εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε για να μιλήσουμε στην ψυχή μας.
Αυτά τα μηνύματα μας μεταδίδει η Σμαραγδή, άλλοτε μέσα από ένα Θαλασσινό μοιρολόι, άλλοτε αφήνοντας τον αγέρα να μας φέρει την είδηση με Άρωμα περγαμόντου, καθώς γνωρίζει πως στη ζωή υπάρχει  μια Μπλε γραμμή που χωρίζει το σήμερα από το χθες, που πλέον μοιάζει σαν Ημερολόγιο μιας ανάμνησης.
Και η ψυχή μου εκεί… χαμένη στα όσα διαβάζουμε, μιας και αυτή της η γραφή έχει κάτι το ιερό, κάτι το μοναδικό, που μοιάζει σαν Εξομολογήσεις, προσμένοντας κάτι!
Αυτό το κάτι λοιπόν, είναι ότι πιο όμορφο έχει να σας προσφέρει αυτό το βιβλίο, που δεν αναζητά επαίνους και χειροκροτήματα… γιατί είναι φως.
________________________________________
Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24γραμματα.

Παύλος Ανδριάς
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας
by Aylogyros news