Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Books plus/art coffee… εκεί που βιβλίο και απόλαυση, πάνε μαζί


Πανεπιστημίου 37… η στάση του βιβλίου, λένε πλέον όσοι πέρασαν...
το κατώφλι του νέου βιβλιοπωλείου απέναντι από την Εθνική Βιβλιοθήκη, ναι εκεί που παλιά ήταν το μεγάλο κατάστημα του Παπασωτηρίου.


Ένας νέος χώρος, καλαίσθητος και ζωντανός περιμένει τον κόσμο του βιβλίου να τον επισκεφτεί, με τους ιδρυτές - οικοδεσπότες Κατερίνα Μπατουδάκη και Βασίλη Παπαγιάννη…  να είναι έτοιμοι να τους ξεναγήσουν.


Έχοντας κρατήσει μερικά «κοσμήματα» από το χθες («Σχολή των Αθηνών» του Ραφαέλο, το επιτοίχιο γλυπτό του Γιάννη Μόραλη κ.α) και προσθέτοντας τη δική τους φιλοσοφία στη σωστή λειτουργία του καταστήματος, οι νέοι ιδιοκτήτες φιλοδοξούν να φέρουν όλο και περισσότερο κόσμο κοντά στο βιβλίο, τις τέχνες και τον πολιτισμό.


Οι άριστες θεματικές ενότητες στις προθήκες, βοηθούν τον επισκέπτη να βρει αυτό που θέλει και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού να γνωρίσει και «άλλα» θέματα που αγνοεί…


Βέβαια, ένας νέος χώρος εμφανίζεται μπροστά σου όταν ανεβαίνοντας δεξιά τη σκάλα…
Είναι το art coffee… 


...ένας ήσυχος και σωστά διαρρυθμισμένος χώρος, σεβόμενος την προσωπικότητα του κάθε επισκέπτη, που του επιτρέπει πίνοντας τον καφέ του να διαβάσει δωρεάν το όποιο βιβλίο υπάρχει στο τραπέζι του ή να συζητήσει με την παρέα του ή ακόμα να σερφάρει με το laptop του, μιας και του παρέχεται δωρεάν wifi.


Ιδανικός χώρος για παρουσιάσεις βιβλίων ή έργων τέχνης, ιδανικός για κάθε είδους πνευματικής συνάντησης ή και «στέκι» δημιουργών.


Επισκεφτείτε τον και απολαύστε όλα αυτά που απλόχερα σας προσφέρει το  Books plus/art coffee… Αξίζει.
Παύλος Ανδριάς

by aylogyros news