Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Δύναμη ψυχής: Πολλοί Έλληνες συνεχίζουν να πίνουν φρέντο παρά τη σφοδρή κακοκαιρία…


Θαυμασμό αλλά και συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι κάποιοι Έλληνες...
συνεχίζουν να πίνουν φρέντο παρά την πρόσφατη επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με έρευνα που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, χιλιάδες συμπολίτες μας επιδεικνύουν πρωτοφανές θάρρος απέναντι στο πολικό ψύχος που πλήττει τη χώρα, πίνοντας φρέντο καπουτσίνο ή εσπρέσσο στα καφέ της επικράτειας.
“Πίνοντας φρέντο ακόμα και μέσα στο χειμώνα δείχνουμε ότι η Ελλάδα αντέχει στα δύσκολα. Ας τα βλέπουν αυτά οι ξένοι” δηλώνει νεαρός θαμώνας ενός καφέ, που όπως λέει αψήφισε τις χαμηλές θερμοκρασίες για να πιει το αγαπημένο του ρόφημα.
“Όπως ο Αντετοκούμπο αρνήθηκε να υπογράψει στη σημαία, έτσι και εγώ αρνούμαι να σταματήσω να πίνω φρέντο επειδή έχει -5 βαθμούς” προσθέτει.

Σύμφωνα με την έρευνα, η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας των τελευταίων ημερών δεν στάθηκε ικανή να κάμψει τη σιδερένια θέληση πολλών Ελλήνων για κρύο καφέ, ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να καθίσουν ακόμα και με τα μπουφάν σε τραπεζοκαθίσματα έξω από τα καφέ της χώρας, αναδεικνύοντας έτσι με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την Ελλάδα που αντιστέκεται… (tovatraxi.com)