Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Έτοιμες οι κατσαρίδες τρομοκράτες… για μαζικό εκφοβισμό!!!


Πανέτοιμες να πλημμυρίσουν τις κατοικίες των Ελλήνων...
και να σκορπίσουν τρόμο και φρίκη όπου τους ζητηθεί δήλωσαν σήμερα οι κατσαρίδες της χώρας.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με την καθοδήγηση των πιο έμπειρων παλιών κατσαρίδων, οι νεαρές κατσαρίδες φέρονται να έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση τους ενόψει του καλοκαιριού, και βρίσκονται στο στάδιο χάραξης της στρατηγικής τους για τη φετινή σεζόν.
«Αυτή τη στιγμή οι κατσαρίδες ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες τους, έχουν ενημερωθεί για τα τελευταία κατσαριδοκτόνα και έχουν εκπαιδευτεί σε νέες, βελτιωμένες τεχνικές στο πως να πετάγονται εκεί που δεν τις περιμένεις» λέει ο Σπύρος Τέζας, επίκουρος καθηγητής Εντομολογίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Όπως επισημαίνει, ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της κατσαρίδας είναι να μείνεις εντελώς ακίνητος μήπως σε περάσει για πεθαμένο, να γαντζωθείς τσιρίζοντας από το πολύφωτο, να βάλεις φωτιά στο σπίτι ή να προσπαθήσεις να την πετύχεις με παντόφλα.

Ωστόσο προειδοποιεί ότι η τελευταία μέθοδος εμπεριέχει κινδύνους, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλη κατσαρίδα. «Θέλει προσοχή. Έχουμε περιστατικό που ένας πέταξε παντόφλα σε κατσαρίδα και αυτή του την πέταξε πίσω.» (tovatraxi.com)