Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η νέα εφαρμογή για την πώληση των μεταχειρισμένων σας αντικειμένων!!!


Και εκεί που ξυπνάς για να πας στη δουλειά...
και χαζεύεις λίγο στο Instagram πριν ετοιμαστείς… βλέπεις μια διαφήμιση λίγων δευτερολέπτων που σε συναρπάζει!
Το Lalafo, σύμφωνα με το app store, είναι μια εφαρμογή αγγελιών που σας επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε διαφόρων ειδών χρησιμοποιημένα αντικείμενα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε χρήματα για πράγματα που σας είναι πλέον άχρηστα και να βρείτε καταπληκτικές προσφορές.
Το Lalafo είναι δωρεάν, εύχρηστο και ασφαλές! Μείναμε με το στόμα ανοιχτό μόλις το κατεβάσαμε και είδαμε πόσο απλό είναι. Πραγματικά θα γίνει το μικρό σας κατάστημα!
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία του αντικειμένου, να βάλετε την τιμή που θέλετε να το πουλήσετε και να προσθέσετε μια περιγραφή για να δώσετε όλες τις λεπτομέρειες (κατάσταση, μέγεθος κ.τ.λ.).
Η εφαρμογή έχει πάνω από 100 κατηγορίες αντικειμένων όπως ηλεκτρονικά, ρούχα, αθλητικά είδη, είδη σπιτιού και κήπου, αυτοκίνητα και σπίτια. Επίσης, μπορείτε να συνομιλήσετε στο chat με τους πωλητές ή τους αγοραστές αν χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή αν χρειάζονται εκείνοι.
Δεν υπάρχει χρέωση για το ανέβασμα μιας αγγελίας ούτε παρακρατείται κάποιο ποσό από το κέρδος σας. Η πώληση και η αγορά γίνονται εντελώς δωρεάν!
Αν σας αρέσει να κάνετε συμφωνίες, θα λατρέψετε το πόσο εύκολο είναι να βγάλετε χρήματα από το Lalafo!

Μη χάνετε χρόνο.. ανακαλύψτε το! (backstage24)