Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η πίτα των φιλολόγων…


Σε μια πολύ ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο φιλόξενο περιβάλλον...
του εστιατορίου ΡΟΤΟΝΤΑ τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου Φιλολόγων Πύργου-Ολυμπίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Αγγελόπουλος ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ τους πολλούς συναδέλφους και τους φίλους για την παρουσία τους, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι παραγωγική και με αισιοδοξία τονίζοντας την ανάγκη όλοι να αγωνιζόμαστε ενωμένοι και να συμμετέχουμε στις δράσεις του Συνδέσμου, αφού είναι σημαντικό να επικοινωνούμε, να δημιουργούμε και να ελπίζουμε παρά τις δυσκολίες που συναντάμε στο έργο μας.
Με επαινετικά λόγια για το έργο του Συνδέσμου μίλησαν ο π. Θεόδωρος Χαμάλης, που ευλόγησε την πίτα καθώς και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας Βασίλης Βασιλειάδης και  ευχήθηκαν μια χρονιά πλούσια σε δραστηριότητες για το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου.
Η τυχερή της βραδιάς ήταν η φιλόλογος Μαρία Νάρρου, η οποία κέρδισε το δώρο της πίτας, ένα γλυπτό φιλοτεχνημένο από την οργανωτική γραμματέα του Συνδέσμου Τζένη Μπίθα. Βέβαια η πίτα δεν ήταν μία αλλά τρεις, αφού φρόντισαν γι’ αυτό οι κυρίες-μέλη του Δ.Σ Μαίρη Μαραγκού (έφορος βιβλιοθήκης), Τριανταφυλλιά Τζεβελέκου (ταμίας) και η Τζένη Μπίθα.
Κατά τη διάρκεια της χαρούμενης συνάντησης τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου κέρδισαν μετά από κλήρωση όμορφα δώρα, τα οποία πρόσφεραν καταστήματα του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας, μια έμπρακτη απόδειξη στήριξης στο έργο του Συνδέσμου, για την οποία το Δ.Σ τα ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Πηγή: Δελτίο Τύπου