Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά… εκβιάζουν καναλάρχες!!! (video)


Τα σκουπίδια των social media

άδραξαν την ευκαιρία από ένα λάθος τίτλο που έπαιξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την Πέμπτη 24 Ιουλίου, χωρίς να μπουν στον κόπο ν’ ακούσουν την είδηση του χτυπήματος στο σχολείο στη Γάζα που παρουσίασε η Μίνα Βάρσου!
Αλλά θα πεις, αυτό έχουν σπουδάσει τόσα χρόνια! Να κλέβουν  instantene για να δημιουργούν θέματα σάτιρας ή  «αποκάλυψης» ύψιστης εθνικής σημασίας, για να δίνουν εντολές σε διευθυντές ειδήσεων και καναλάρχες, για το πώς θα κάνουν τη δουλειά τους, ξεχνώντας ότι όταν αυτοί έκαναν εκπομπές στην τηλεόραση, έγλειφαν δημοσιογράφους σε εφημερίδες και περιοδικά για τους πάρουν έστω μια συνέντευξη, μήπως έτσι τσιμπήσουν κανά νούμερο τηλεθέασης!!!
Άνθρωποι που με μεγάλη ευκολία κινήθηκαν από το ΚΚΕ στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη ως τραμπάκουλες για να μπορέσουν να επιβιώσουν και που τώρα θέτουν χρονοδιαγράμματα ως ειδικοί, σε διευθυντικά στελέχη τηλεοπτικών σταθμών.


Τίτλοι Ειδήσεων


Δελτίο ειδήσεων 24/7/2014

Αίθουσα Σύνταξης 24/7/2014


Κοίτα να δεις τελικά, πόσο εύκολο είναι σε τούτη τη χώρα ένας χαρισματικός και σε όλους μας αγαπητός κωμικός, ένας μεγάλος ηθοποιός να μεταμορφώνεται σε καραγκιόζη, αντιγράφοντας άτσαλα κάποια άλλα σκουπίδια της «σκουπιδοπαρέας των social media»!!!