Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

«Εργένης μπαμπάς» πλέον ο Κώστας Κόκλας!!!


Τα γκρίζα σύννεφα που υπήρχαν από καιρό στον γάμο του Κώστα Κόκλα και της Κατερίνας Σούλη δεν μπόρεσαν να...

φύγουν, παρά τις συστηματικές και επίμονες προσπάθειες που έκαναν οι δύο τους για χάρη του γιου τους, Δημήτρη.
Σύμφωνα με τη Real πλέον τραβάνε χωριστούς δρόμους, με τον ηθοποιό να έχει βρει πια άλλο σπίτι, χωρίς να παραλείπει να τρέχει κοντά στον γιο του, τον οποίο λατρεύει. Το διάστημα αυτό μάλιστα, που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρίσκεται μαζί του στο εξοχικό τους στη Ζάκυνθο και κερδίζει τον χαμένο χρόνο, μια και δεν μπορούσε να είναι πλάι του λόγω του «μαραθωνίου» του από τα γυρίσματα της «Μοντέρνας οικογένειας», στις παραστάσεις του «Λαμπέτη» και του έργου «Άντρες έτοιμοι για όλα». 
Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και λατρεύουν να περνάνε όσο περισσότερες ώρες γίνεται μαζί. Ο ηθοποιός μπορεί να είναι πικραμένος για το τέλος του γάμου του, για χάρη του γιου του, όμως, προσπαθεί να διατηρήσει κάποιες ισορροπίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακούγονταν εδώ και μήνες φήμες περί κρίσης στον γάμο του ηθοποιού και ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και ο ίδιος με τη γυναίκα του αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους γκρίζα χρονικά διαστήματα, όμως κανείς δεν πίστευε ότι τα πράγματα θα έφταναν σε οριακά σημεία, τόσο που να ζει πλέον χωριστά το ζευγάρι…