Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δροσερή αναπνοή με φυσικές λύσεις...


Αν θέλετε να διατηρήσετε την αναπνοή σας δροσερή μπορείτε να το πετύχετε βράζοντας μερικά κομμάτια κανέλα για 3 με 4 λεπτά σε ένα φλιτζάνι νερό και έπειτα να χρησιμοποιήσετε το αφέψημα που φτιάξατε σαν στοματικό διάλυμα. Μια ακόμη λύση είναι η εξής...


Σε μισό ποτήρι νερό βάλτε 1 με 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο γαρίφαλο και 1 με 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας. Κάντε πλύσεις με το μείγμα για 2-3 λεπτά. Το γαρίφαλο εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων που ευθύνονται για τη δυσάρεστη αναπνοή, ενώ η μέντα χαρίζει δροσερή αναπνοή.
Ακόμη για πιο δροσερή αναπνοή τρώτε γιαούρτι. Γιαούρτι ενισχύει τα φιλικά βακτήρια, καταπολεμά τα βακτήρια που ευθύνονται για την δυσάρεστη αναπνοή και συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας της στοματικής κοιλότητας.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να μασήσετε μαϊντανό μεταξύ των γευμάτων για δροσερή αναπνοή. Ο μαϊντανός διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες καταπολεμώντας τα βακτήρια που ευθύνονται για τη δυσάρεστη αναπνοή.

Τέλος, αν το πρόβλημα της δυσάρεστης αναπνοής επιμένει, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την υπηρεσία αναζήτησης τιμών και σύγκρισης προϊόντων για να επιλέξετε κάποιο στοματικό διάλυμα για ευχάριστη αναπνοή... (blog)