Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα εφοπλιστικού τουρισμού για τους χαμηλόμισθους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός…



Αναβαθμίζεται το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού...
μετά από απόφαση της κυβέρνησης να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες χαμηλόμισθους να κάνουν διακοπές σε κότερα εφοπλιστών.
Σε αναβάθμιση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού προχωρά η κυβέρνηση ενόψει του καλοκαιριού, προσθέτοντας στις υπάρχουσες παροχές τη δυνατότητα σε χιλιάδες χαμηλόμισθους να κάνουν διακοπές σε κότερα εφοπλιστών.
Την πρωτοβουλία ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος με αφορμή την διαρροή φωτογραφιών στα ΜΜΕ όπου εμφανίζεται να κάνει διακοπές σε κότερο γνωστού εφοπλιστή πέρυσι το καλοκαίρι, εξήγησε ότι ήθελε να διερευνήσει πρώτα ο ίδιος τις συνθήκες που επικρατούν στις θαλαμηγούς της χώρας.
«Αφιέρωσα τις περσινές διακοπές μου στο να διαπιστώσω με τα μάτια μου τις συνθήκες που επικρατούν στις θαλαμηγούς της χώρας, και πώς αυτές θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ώστε να είναι τα κότερα των πολλών και όχι των λίγων όπως επιθυμεί ο κύριος Μητσοτάκης» είπε ο πρωθυπουργός, φορώντας ένα ναυτικό μπλέιζερ, μια κομψή βερμούδα και εσπαντρίγιες.
Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, γύρω από τη θαλαμηγό κολυμπούσε ο Παύλος Πολάκης ο οποίος, σαν δεινός ψαροντουφεκάς, είχε αναλάβει να εξοντώσει φιλελέ ψάρια που μπορεί να βρίσκονταν στην περιοχή, πριν αυτά πλησιάσουν τον πρωθυπουργό.
Υπενθυμίζεται ότι η αγάπη του Αλέξη Τσίπρα για τη θάλασσα χρονολογείται από το 2003, όταν υπηρέτησε στην ακριτική θαλάσσια περιοχή της Λεωφόρου Μεσογείων στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, ενώ η αγάπη του για τα κότερα είναι πολύ πιο πρόσφατη και χρονολογείται λίγο μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας της χώρας… (tovatraxi.com)