Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Άνδρας που μύριζε παλτά γυναικών αιφνιδιασμένος από νέες κατηγορίες για σεξισμό



Αιφνιδιασμένος από το σάλο που έχει προκληθεί...
για τις σεξιστικές δηλώσεις του είναι ένας μεσήλικας άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Ο 65χρονος, τα χόμπι του οποίου περιλαμβάνουν το σνιφάρισμα γυναικείων παλτών και την εναλλαγή κομμάτων σαν τα ψαράδικα γιλέκα, στράφηκε στα κοινωνικά δίκτυα για να διατυπώσει την απορία του γιατί προκάλεσε τόσες αντιδράσεις το γεγονός ότι χαρακτήρισε ‘ωραίο γκομενάκι’ γυναίκα υπουργό της κυβέρνησης.
Σε ανάρτηση στο Facebook που διακρινόταν από πηγαίο χιούμορ αντίστοιχο με μεσήλικα θείο από το χωριό ή συνταξιούχο πρώην καμάκι από τη δεκαετία του ‘80, ο άνδρας προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δημόσιες δηλώσεις του.
Ο 65χρονος, ο οποίος σύμφωνα με 9 στις 10 γυναίκες της χώρας διαθέτει την φυσική ομορφιά και τον έμφυτο ερωτισμό του Jabba the Hut από τις ταινίες Star Wars, ισχυρίστηκε ότι οι δηλώσεις του αποτελούσαν ένα είδος ‘φιλοφρόνησης’ που όλοι θα καταλάβαιναν αρκεί να μην έπασχαν από ακραία πολιτική ορθότητα και διέθεταν αυθόρμητο περιπαικτικό χιούμορ όπως αυτός.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, 90% των ανδρών που πάσχουν από άκρατο σεξισμό θα μπορούσαν να θεραπευτούν αν υποχρεώνονταν να κοιτάξουν καλά τον εαυτό τους στον καθρέφτη, ωστόσο άλλη έρευνα υποστηρίζει το αντίθετο, τονίζοντας ότι ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος για τη βλάβη που τους χαρακτηρίζει… (tovatraxi.com)