Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Διάλεξε το κερί που σου τράβηξε την προσοχή και δες τι κρύβει για σένα!



Κοίτα την εικόνα και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει...
περισσότερο χρωματικά
Διάλεξε ένα από τα τρία κεριά της φωτογραφίας, που σου τράβηξε περισσότερο την προσοχή και ανακάλυψε το σημαντικό μήνυμα που κρύβει για σένα.
1. ΜΠΛΕ
Η παρακίνηση άλλων μέσω της γραφής και της επικοινωνίας είναι ένας από τους σκοπούς της ζωής σου, κάτι που φέρει την πραγματική προσωπική σου ολοκλήρωση. Το τσάκρα του λαιμού σου είναι ένας δείκτης για το εάν εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου ή όχι.
Εάν έχεις βήχα, σε «γρατσουνίζει» ο λαιμός σου, αισθάνεσαι την ανάγκη να τον καθαρίσεις το λαιμό σας ή ακόμα έχεις χάσει τη φωνή σου μπορεί να σημαίνει ότι δεν εκφράζεις την αλήθεια σου.
Η πρόκληση για σένα είναι να ξέρεις πότε πρέπει να κόψεις ή να περιορίσεις την επικοινωνία σου με τους άλλους. Μερικοί άνθρωποι ίσως δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν ή δε θέλουν να ακούσουν τι έχεις να πεις. Γι’ αυτό, έλεγξε, αν οι «πληροφορίες» σου είναι κατάλληλες για να τις μοιραστείς.
Πάντως, θα σε ωφελούσε πολύ, αν ήσουν δημοσιογράφος.
2. ΚΟΚΚΙΝΟ
Είσαι ένας πολύ παθιασμένος και ρομαντικός άνθρωπος, που του αρέσει να είναι ερωτευμένος. Η οικογένεια και οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για σένα. Έχεις μεγάλη καρδιά και δίνεις απλόχερα την αγάπη σου, ενώ ανησυχείς, όταν υπάρχει δυσαρμονία στην προσωπική σου ζωή. Το να ξεσπάς πού και πού σου κάνει καλό.
Το να κρατάς το περιβάλλον σου καθαρό και περιποιημένο είναι απαραίτητο! Δεν νιώθεις καλά, όταν είναι ακατάστατος ο χώρος σου.
Να προσέχεις, επίσης, τα έξοδά σου. Βγάζεις εύκολα χρήματα, ωστόσο το ίδιο εύκολα τα ξοδεύεις.
3. ΚΙΤΡΙΝΟ
Είσαι άτομο ευαίσθητο που επηρεάζεται από τα συναισθήματα και τα vibes του περιβάλλοντός σου. Η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου είναι απαραίτητη, καθώς σπάνια πέφτει έξω.
Ενίοτε σε πιάνει ανησυχία σχετικά με ένα άτομο, τόπο ή πράγμα χωρίς να ξέρεις τον λόγο. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να κρατάς τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά και να μη μένεις μόνο στις εντυπώσεις.
Επίσης, έχεις πολύ ισχυρή θέληση και κινητήρια δύναμη. Όταν θέσεις ένα στόχο, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πίσω. Το ζητούμενο είναι να επικεντρώνεσαι σε έναν κάθε φορά γιατί δυο καρπούζια δεν χωρούν στην ίδια μασχάλη.