Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Μάριο Γκέτσε… ο νέος ήρωας της Γερμανίας, υποκλίνεται στη hot «θεά» του!!! (foto)


Νερό ή μάλλον καλύτερα μπύρα στο όνομα του Μάριο Γκέτσε πίνουν όλοι οι Γερμανοί, αφού ο άσος της Μπάγερν Μονάχου με το γκολ του στο 113' χάρισε στη Γερμανία το Παγκόσμιο Κύπελλο...


Ο Γκέτσε δήλωσε αμέσως μετά «είναι ένα απίστευτο συναίσθημα και δεν μπορώ να το περιγράψω. Απλά πήρα το σουτ, εκείνη τη στιγμή, δεν καταλάβαινα, δεν συνειδητοποιούσα τι συνέβαινε. Είναι απίστευτο, γιατί για όλους εμάς είναι ένα όνειρο κάτι που δεν περιγράφεται. Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα και ευτυχισμένος, για ότι συνέβη εδώ στην Βραζιλία. Κάθε παίκτης αξίζει ξεχωριστή αναφορά και είμαστε περήφανοι, που πήραμε αυτό το τρόπαιο».


Ωστόσο τα φλας των φωτορεπόρτερ πήραν φωτιά με το τέλος του αγώνα όταν ο Μάριο Γκέτσε άφησε για λίγο τις αγκαλιές και τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του και πήγε στην κερκίδα για να πάρει τα συγχαρητήρια από την πανέμορφη σύντροφό του Αν Κάθριν Μπρόμελ. Οπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγα λεπτά η Μπρόμελ έχει γίνει αστέρι στο διαδίκτυο.


Οι δύο τους είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2012 και βρίσκεται στο πλευρό του σε όλες τις κακές στιγμές με τους τελευταίους του τραυματισμούς. Σε αυτά τα χρόνια, η ίδια «εκμεταλλεύτηκε» τη σχέση της με τον Γερμανό διεθνή και για αυτό αύξησε τη δημοτικότητά της για να κάνει ακόμα περισσότερες σέξι φωτογραφίσεις.



Αρκετοί στη Γερμανία τη θεωρούν ως την ομορφότερη γυναίκα της χώρας και αυτό δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, καθώς το κορίτσι είναι μία κουκλάρα και ανάβει τους πάντες… (iefimerida)