Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πέντε σημάδια ότι έχεις ξεχάσει το παιχνίδι των ραντεβού…


Μήπως σου συμβαίνουν τα παρακάτω; 
1. Το 50% των ημερήσιων θερμίδων που λαμβάνεις προέρχονται από το αλκοόλ. Και αυτό συμβαίνει γιατί...

τα βράδια κάθεσαι σπίτι μπροστά στο DVD, βλέπεις ταινίες και πίνεις κρασάκια, μπυρίτσες ή cocktails. Όπως και να έχει το αλκοόλ έγινε η μόνη βραδινή απόλαυση.

2. Η μαμά σου, η κολλητή σου, η συνάδελφος στο γραφείο έχουν ένα τύπο που θέλουν να σου γνωρίσουν. Όλοι θέλουν το καλό σου και όλοι έχουν καταλάβεις ότι έχεις περάσει πολύ χρόνο μόνη σου. Αν βλέπουν εκείνες ότι έχεις εγκαταλείψει το παιχνίδι του φλερτ και ειδικά η μαμά σου τότε η κατάσταση σου είναι σοβαρή.

3. Δεν θυμάσαι τα ονόματα των τελευταίων αγοριών που έκανες κάτι. Όχι γιατί υποφέρεις από προσωρινή απώλεια μνήμης, αλλά γιατί έκανες κάτι μαζί τους πριν μήνες, για λίγα λεπτά σε κάποιο club και χωρίς να ανταλλάξεις τηλέφωνα.

4. Πιστεύεις ότι η αγάπη θα σε βρει εκείνη χωρίς να ψάξεις. Δυστυχώς συμβαίνει σπάνια και σχεδόν αποκλειστικά στις κινηματογραφικές ταινίες που βλέπεις τα βράδια. Οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να προσπαθήσουμε, κυκλοφορώντας σε νέα μέρη, κάνοντας γνωριμίες και έχοντας τα μάτια μας διαρκώς ανοιχτά.

5. Το πιο ρομαντικό πράγμα που σου έχει συμβεί είναι ο νεαρός μπροστά σου στο σούπερ μάρκετ, ο οποίος σου έδωσε τη σειρά του. Περιστατικό που ανέφερες στις φίλες σου καμιά δεκαριά φορές… (ilovestyle)