Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Travolta : Σε μπελάδες ο ηθοποιός για σεξουαλική παρενόχληση!!!



Τελικά ο ναύτης θα αποκαλύψει τα πάντα για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον John Travolta. Ο υπάλληλος κρουαζιερόπλοιου, Fabian Zanzi ο οποίος υποστήριξε...

ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον διάσημο παντρεμένο ηθοποιό εν ώρα εργασίας κέρδισε την πρώτη μάχη και μπορεί να "σύρει" τον ηθοποιό στα δικαστήριο, ζητώντας του αποζημίωση για το ψυχολογικό τραύμα που του προκάλεσε.
Η νομική ομάδα του ηθοποιού προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει την υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια ισχυριζόμενη ότι ο πελάτης τους είχε κάνει συμφωνία με την ναυτιλιακή εταιρία στην οποία δούλευε ο ναυτικός. H δικαιοσύνη ήταν αμείλικτη και όπως αποφάσισε ο ομοσπονδιακός δικαστής δεν υπήρχαν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο Fabian Zanzi δεσμεύεται από την συμφωνία μεταξύ του Travolta και της εταιρίας Royal Caribbean International. Έτσι λοιπόν αν δεν γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός και πραγματοποιηθεί η δίκη, θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες της παρενόχλησης εφ’ όσον η ιστορία είναι πραγματική.
Ο Zanzi στο παρελθόν είχε κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για το περιστατικό που πραγματοποιήθηκε το 2009 κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας όταν μπήκε στην καμπίνα του ηθοποιού για να παραδώσει μια παραγγελία του. Ο ναυτικός δεν είναι ο μόνος άντρας που κατηγορεί τον πρωταγωνιστή για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ακόμη τέσσερις άντρες, τρεις μασέρ και ένας υπάλληλος γυμναστηρίου έκαναν μηνύσεις ανάλογου περιεχομένου που, όμως, δεν έφτασαν ποτέ στα δικαστήρια.
Ο John Travolta αποφεύγει οποιαδήποτε σχόλιο και δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος δίπλα στην γυναίκα του Kelly Preston, με την οποία πριν τρία χρόνια μάλιστα απέκτησαν τον μικρό Benjamin Hunter... (fthis-madata)