Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ελίνα Μάλαμα: Η αστυνομικός πλάι στον Σάκη!!!



Όλοι αναρωτηθήκαμε όταν είδαμε την διαφήμιση του Σάκη Ρουβά, ποια είναι η τυχερή αστυνομικός που κάνει σωματικό έλεγχο στον τραγουδιστή...


Το όνομα της σέξι αστυνομικού είναι Ελίνα Μάλαμα, είναι ηθοποιός και την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 "Είναι στιγμές", στον ρόλο της Ναταλίας.
Η Ελίνα Μάλαμα σε συνέντευξη που έδωσε στο People του Πρώτου Θέματος, αποκαλύπτει το παρασκήνιο των γυρισμάτων, τις εντυπώσεις της από την συνεργασία με τον Σάκη, αλλά και το πως επιλέχτηκε για το διαφημιστικό.
Στην ερώτηση για το πώς την επέλεξαν για το διαφημιστικό, η ηθοποιός απάντησε, "Ηταν ένα κάστινγκ όπως γίνεται συνήθως στις δουλειές αυτού του είδους. Στο συγκεκριμένο δοκιμαστικό υπήρχε μεγάλη συμμετοχή - μάλιστα είδα πολλές συναδέλφους μου να διεκδικούν τον ίδιο ρόλο ".
Όσο για το τι είπαν οι δικοί της άνθρωποι σχετικά με το αποτέλεσμα της διαφήμισης, απαντά, "Άρεσε σε όλους η διαφήμιση επειδή ήταν προϊόν καλού γούστου και είχε χιούμορ. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η διαφήμιση είναι πάντα λίγο επικίνδυνη για μας τους ηθοποιούς, αλλά από τη στιγμή που καλείσαι να κάνεις ένα φιλμάκι στο οποίο έχει ένα ρόλο και δεν είσαι ένα πρόσωπο που διαφημίζει ένα προϊόν, τότε είναι διαφορετικά".
Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για την συνεργασίας της με τον Σάκη Ρουβά και τον σωματικό έλεγχο που του έκανε, "Οπωσδήποτε υπήρχε μια αμηχανία, διότι κλήθηκα να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα συναντήσει ποτέ πριν στη ζωή μου. Και είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χιλιάδες μίλια πορείας πριν από εμένα. Όντως, λοιπόν, υπήρχε αυτό που λέμε «τρακ της στιγμής». Υπήρξε όμως και πολλή ευγένεια από όλες τις πλευρές και τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν."
"Ένιωσα αμήχανα, γιατί είναι δύσκολο να πιάνεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Όμως, από τη στιγμή που αυτό ήταν κομμάτι του ρόλου δεν υπήρξε ούτε παρεξήγηση, ούτε καν σκέψη για το τι κάνουμε - ούτε από μένα, ούτε από τον κ. Ρουβά. Είμαι άνθρωπος που σέβεται τα όρια του άλλου και ήμουν πολύ προσεκτική ώστε να μην εκχυδαϊστεί το όλο θέμα.
Τέλος η ηθοποιός εξήγησε γιατί αποκαλεί τον Σάκη κύριο Ρουβά...
"Δεν προτιμώ τον ενικό, ειδικά με συνεργάτες. Για μένα ήταν και είναι ο κύριος Ρουβάς. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη λάμψη καταπληκτική ενέργεια και φοβερή δυναμική-ακόμα και όταν σβήνουν οι προβολείς. Δεν χάνει την λάμψη του όταν περπατά στο δρόμο, είναι ένας πάρα πολύ γοητευτικός άνδρας, λαμπερός και με φιλικό χαμόγελο. Είναι άνθρωπος που εμπνέει οικειότητα και ομολογώ ότι τον θαύμαζα πάντα ως καλλιτέχνη- παρόλο που ποτέ δε υπήρξα Ρουβίτσα"... (madata)