Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Φθηνές διακοπές, μεγάλες εκπτώσεις για τους κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων


Τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διαμονή τους σε διευρυμένο δίκτυο ξενοδοχείων και κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις, έχουν οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από τις χώρες του εξωτερικού.


Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώθηκε η συνεργασία Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Όπως αναφέρουν τα «Νέα», με πρωτοβουλία του ΓΓ Νέας Γενιάς, Γ. Λιβανού, και την άμεση ανταπόκριση του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γ. Τσακίρη, εστάλη σχετική ενημέρωση στα 9.600 μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου για τη δωρεάν διασύνδεσή τους με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.
Οι χρήστες της Ευρωπαϊκής Κάρτας μπορούν να ενημερώνονται για τις εκπτώσεις  και τα προνόμια της Κάρτας στην ιστοσελίδα www.europeanyouthcard.gr, όπου αναρτάται και ο εκπτωτικός κατάλογος με τα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ, που έχουν συμβληθεί με το πρόγραμμα.
Ο κατάλογος ανανεώνεται καθημερινά και οι κάτοιχοι της κάρτας μπορούν να βρουν φθηνά καταλύματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Στη χώρα μας, μέλη της κάρτας είναι περίπου 20.000 νέοι, ενώ σχεδόν 5.000.000 σε άλλες 37 χώρες της Ευρώπης είναι κάτοιχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας.
Η κάρτα, την οποία μπορούν να προμηθεύονται από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης. Η κάρτα στην Ελλάδα στοιχίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για έναν χρόνο... (polispress)

Paulitos