Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Φτιάξε τη μέρα σου με καυτό...ΣΕΞ!


Ήπιες καφέ, έφαγες και πρωινό... Σεξ έκανες;

Ξεκίνα τη μέρα σου με μια τζούρα... σεξ γιατί

1) Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ξυπνάς το πρωί και να σου δείχνει κάποιος πόσο σε θέλει; Θα γελάς όλη την ημέρα και δε θα καταλάβεις πότε πέρασε το 8ωρο στη δουλειά γιατί θα περιμένεις να επαναληφθεί το βράδυ!
2) Είσαι ξεκούραστος και άρα έτοιμος για όλα όσα θες αλλά δεν μπορείς μετά την κούραση της δουλειάς! Πριν σηκωθείς από το κρεβάτι σήκωσε...τη διάθεση σας στα ύψη! Άσε που υπάρχει περίπτωση να κάνεις ό,τι δε σε άφηνε εδώ και καιρό γιατί... θα την πιάσεις στον ύπνο!
3) Πρωινή γυμναστική; Που να κάνεις διατάσεις και επικύψεις πρωί-πρωί; Κάτσε στο κρεβάτι και γύμνασε τα όλα σε μισή ωρίτσα... Διάλεξε στάση ανάλογα με το ποιο μέρος του σώματος θες να γυμνάσεις περισσότερο!
4) Γιατί δεν προλαβαίνεις καμία άλλη ώρα της ημέρας... Θα χρειαστεί να ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα αλλά θα είναι το καλύτερο μισάωρο (αν έχεις και παραπάνω χρόνο ακόμα καλύτερα) του 24ωρου. 

*Αν είσαι γυναίκα και σε "ξυπνήσει" το πρωί μην σκεφτείς ότι νυστάζεις (δεν φαντάζεσαι τι θα χάσεις) γιατί όταν ένας άνδρας... σηκωθεί με όρεξη δύσκολα θα του πέσει... η διάθεση! (E.A-blog)

Paulitos