Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Μία από τις οκτώ νεράιδες της φωτογραφίας κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα για σένα!



Κοίτα τες καλά, μία-μία και διάλεξε αυτήν που...
σε ιντριγκάρει περισσότερο.
Στο κόσμο των παραμυθιών υπάρχουν αρκετές νεράιδες, καλές και κακές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Κοίταξε, μία προς μία, τις νεράιδες, της κεντρικής φωτογραφίες. Ποια από αυτές σε ιντριγκάρει περισσότερο;
Επίλεξέ την και διάβασε το μήνυμα που σου «στέλνει» το οποίο θα σε εμπνεύσει για να βελτιώσεις τη ζωή σου και να γίνεις ευτυχισμένος/η.

1. ΚΑΡΜΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ
Αυτή η νεράιδα σου λέει ότι έχεις φτάσει στο τέλος ενός καρμικού μαθήματος ή ενός κύκλου και ξεπλήρωσες το «χρέος» του παρελθόντος σου. Ενδεχομένως να πέρασες μια δύσκολη κατάσταση ή να είχες μια δυσάρεστη εμπειρία με ένα άτομο που σε πόνεσε και κατέβαλες κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσεις.

Παρ’ όλο που καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σου θα υπάρχουν δυσκολίες, την συγκεκριμένη δε θα την ξαναζήσεις.

2. ΗΓΕΣΙΑ
Αυτή η νεράιδα δείχνει ότι πρέπει να αναλάβεις τα ηνία και να καθοδηγήσεις άλλους που είναι λιγότερο ικανοί από σένα. Αυτό μπορεί να ισχύει για τον χώρο εργασίας, την κοινότητα, την οικογένειά σου ή τον φιλικό σου κύκλο. Έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση, οπότε μπορείς να παρακινήσεις και να εμπνεύσεις όσους σε συνοδεύσουν σε αυτό το μονοπάτι. Δείχνει, επίσης, ότι στον τομέα σου καλό είναι να ηγείσαι.

Πολύ πιθανό να φτάσεις στην κορυφή εξ αιτίας των ικανοτήτων σου ή να οδηγήσεις, με αγάπη, τους άλλους σε ένα νέο και βελτιωμένο τρόπο ζωής.

3. ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Αυτή η νεράιδα υποδεικνύει την ανάγκη να δεις τη ζωή σου σαν περιπέτεια. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο, οπότε γιατί να μην αξιοποιήσεις στο έπακρο το σήμερα; Σε «ενθαρρύνει» να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες. Δεν χρειάζεται να τολμήσεις κάτι εντυπωσιακό, αλλά μικρές αλλαγές, εδώ και εκεί, που θα σε ανανεώσουν.

Να κάνεις μια αναδιάταξη των επίπλων σου που θα αλλάξει τον χώρο, να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό look στα μαλλιά ή στο ντύσιμό σου, να ξεκινήσεις ένα νέο -ίσως και extreme- χόμπι ή να πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

4. ΕΚΦΡΑΣΗ
Αυτή η νεράιδα δείχνει την ανάγκη να αναγνωρίσεις τη δύναμη του μυαλού σου και την ικανότητά σου να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Σε καλεί να κατανοήσεις τον «νόμο της έλξης» για να γίνουν πραγματικότητα τα θέλω και οι ανάγκες σου, με την προϋπόθεση ότι οι προθέσεις σου είναι καλές και τα όνειρά σου δεν είναι βλαπτικά για κάποιον άλλον άνθρωπο.

Επιλέγοντας αυτή την νεράιδα, να έχεις υπόψη σου ότι απαιτείται η θετική σκέψη και η προσήλωση σε αυτά που λαχταράς πιο πολύ.

5. ΥΓΕΙΑ
Αυτή η νεράιδα υποδεικνύει την ανάγκη να εστιάσεις στην ευεξία και την φροντίδα του εαυτού σου. Να διερευνήσεις τρόπους και συμπεριφορές που μπορούν να ενισχύσουν τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική σου υγεία. Ψάξου είτε σε συμβατικές είτε σε εναλλακτικές θεραπείες γιατί είναι σημαντικό να βάλεις την υγεία και την ευτυχία σου πάνω απ’ όλους και όλα.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να κόψεις τυχόν ανθυγιεινές συνήθειες, αλλά και συμπεριφορά ή νοοτροπία που εμποδίζουν την ευημερία σου. Αν πιστεύεις ότι δε μπορείς να τα καταφέρεις από μόνος/η σου, ζήτα τη βοήθεια ενός ειδικού.

6. ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ
Αυτή η νεράιδα υποδεικνύει την ανάγκη για αυτοπειθαρχία, κίνητρα και ενέργειες για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου. Είναι η στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους, να σχεδιάσεις το μέλλον σου και να δώσεις προτεραιότητα σε ιδέες και δράσεις σου. Στη συνέχεια, αφοσιώσου και βάλε τα δυνατά σου για να κάνεις ό,τι ονειρεύεσαι πραγματικότητα.

Προσπάθησε να αντισταθείς σε οποιεσδήποτε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που θα σου ρίξουν το ηθικό και θα σε τρέψουν σε υποχώρηση.

7. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
Αυτή η νεράιδα δείχνει ότι έχει έρθει η στιγμή να δώσεις ένα τέλος και να προετοιμαστείς για μια καινούργια αρχή. Ενθαρρύνεσαι να προχωρήσεις, να πετάξεις το παλιό για να κάνεις χώρο στη ζωή σου για να μπει το νέο. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με μια συγκεκριμένη νοοτροπία, συμπεριφορά, φιλία, εργασία, κατοικία ή σχέση που έχει φθαρεί.
Όπως και να ΄χει, αυτή η νεράιδα είναι η επιβεβαίωση ότι πρέπει να βαδίζεις παρακάτω, με εμπιστοσύνη και θάρρος, για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα.

8. ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ
Η νεράιδα αυτή υποδηλώνει την ανάγκη να αποδεχτείς, να αγκαλιάσεις… εσένα και να είσαι ο πραγματικός, αυθεντικός εαυτός σου. Αντί να ακολουθείς το πλήθος, δέξου ότι είσαι διαφορετικός/η, με άλλες ανάγκες και θέλω και ξεκίνα να βαδίζεις το δικό σου μονοπάτι. Στην αρχή θα σου φανεί μοναχικό, όμως στην πορεία θα δεις ότι υπάρχουν λίγοι μεν, αλλά κι άλλοι που αισθάνονται σαν κι εσένα. Να είσαι περήφανος/η για τη μοναδικότητά σου, να έχεις το θάρρος να πεις την αλήθεια σου, τις απόψεις σου και να… χορέψεις στον δικό σου ρυθμό.
Αυτό που οι άλλοι σκέφτονται για σένα δεν πρέπει να σε αφορά. Έτσι κι άλλως είναι αδύνατον να σε αποδεχτούν όλοι ή να ευχαριστήσεις τους πάντες, γι 'αυτό πρέπει να εστιάσεις στην προσωπική σου ευχαρίστηση.