Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

Έξαλλα πάρτι συνταξιούχων σε όλη τη χώρα μετά την ανακοίνωση της 13ης σύνταξης…Έξαλλα πάρτι ηλικιωμένων έχουν ξεσπάσει από χθες...
το βράδυ μετά την ανακοίνωση της επαναφοράς της 13ης σύνταξης από την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με αναφορές από όλη την Ελλάδα, στο άκουσμα της είδησης, εκατοντάδες πάρτι ξέσπασαν αυθόρμητα στα ΚΑΠΗ και στα σπίτια συνταξιούχων της χώρας, ενώ χιλιάδες ηλικιωμένοι ξεχύθηκαν στα μπαρ και στα κλαμπ προκειμένου να γιορτάσουν τον αναπάντεχο πλούτο τους.
«Πραγματικά είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς την ατμόσφαιρα που επικρατούσε» δήλωσε ο θαμώνας ενός μπαρ που είδε δεκάδες συνταξιούχους να κατακλύζουν το κατάστημα λίγα λεπτά μετά την είδηση.
«Γιαγιάδες έκαναν dab πάνω στη μπάρα, τα πιεσόμετρα είχαν χτυπήσει κόκκινο»
«Γιαγιάδες έκαναν dab πάνω στη μπάρα, τα σφηνάκια γιαγκερμάιστερ με φασκόμηλο έδιναν και έπαιρναν, είδα και έναν παππού να κάνει κατακόρυφο πάνω στο Π. Τα πιεσόμετρα είχαν χτυπήσει κόκκινο. Τρελές καταστάσεις.»
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, στο ίνσταγκραμ ήδη έχει ανοίξει λογαριασμός RICH SYNTAXIOUCHΟI OF GREECE, στον οποίο απαθανατίζονται Έλληνες παππούδες και γιαγιάδες με πούρα, κοσμήματα και ακριβά σπορ αυτοκίνητα ή να πετάνε 500ευρα στον αέρα.
Κάποιοι από τους συνταξιούχους που μίλησαν στο Βατράχι παραδέχτηκαν ότι δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν με τις συντάξεις τους. «Πάντα ήθελα να πάω με την κυρία Σούλα για μπάντζι τζάμπινγκ από ελικόπτερο», μας λέει ο κ. Αγησίλαος, συνταξιούχος από ΚΑΠΗ της Λούτσας. «Αλλά εννοείται ότι θα συνεχίσω να πηγαίνω στη λαϊκή κάθε Τρίτη.» (tovatraxi.com)