Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Πάνω από το 90% των Ελλήνων θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έως το 2030 σύμφωνα με έρευνα!!!Τουλάχιστον 9 στους 10 Έλληνες θα είναι υποψήφιοι...
δημοτικοί σύμβουλοι έως το 2030 αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσής τους, προειδοποιεί νέα έρευνα του ΕΜΠ που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Η έρευνα, που δημοσιεύεται στο έγκριτο περιοδικό Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μου και Εγώ, αναφέρει ότι η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από τον έλεγχο, με όλο και περισσότερους πολίτες να βάζουν υποψηφιότητα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν συνεχιστούν οι σημερινοί ρυθμοί, μέχρι το 2030 μόνο τα αβάπτιστα βρέφη και οι υπερήλικες άνω των 90 ετών δεν θα είναι υποψήφιοι, ενώ κάθε ελληνικό σπίτι θα έχει τουλάχιστον έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά από περιστατικό όπου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος βγήκε πρόσφατα από ντουλάπα ζευγαριού μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, ζητώντας τους να τον ψηφίσουν.
«Παράγουμε περισσότερους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους απ’ όσους μπορούμε να καταναλώσουμε. Αν δεν ληφθούν μέτρα, μέχρι το 2030 οι περισσότεροι πολίτες θα είναι υποψήφιοι, ενώ θα αναγκάζονται να ψηφίζονται μεταξύ τους γιατί δεν θα υπάρχει κανένας να τους ψηφίσει» καταλήγει η έρευνα… (tovatraxi.com)